Kevesebb, mint egy hét alatt 4600-nál is több egyetemista és tanár fogott össze a közoktatásért

Eduline
-
  20.03.26 04:57 Karrier

A koronavírus terjedésének lassításáért március 16-tól minden iskola bezárt, a tanároknak és a diákoknak pedig digitális távoktatásra kellett átállniuk. A hirtelen változásra több ezer egyetemista és tanár reagált: egy hétvége alatt megalkották az Oktatás Online Digitálisan honlapot, az OKTONDI-t.

5 kapcsolódó hír

Továbbra is gőzerővel zajlik a távoktatás segítése

Carrie
-
  20.03.25 22:35 Életmód

A múlt héten értesülhettünk arról, hogy több

A martoni iskolavezető az egyetlen megyei az Oktatási Hivatal listáján

Feol
-
  20.03.26 14:00 Megyei

A digitális átállásban ajánlotta fel segítségét a martonvásári általános iskola igazgatója, akinek többéves tapasztalata van a virtuális oktatás terén.

Továbbra is gőzerővel zajlik a távoktatás segítése

BDPST24
-
  20.03.26 09:39 Életmód

A múlt héten értesülhettünk arról, hogy több ezer egyetemista és tanár összefogásával megalakult az Oktondi, ami az online távoktatás lehető legátfogóbb támogatását tűzte ki céljául. Magyarországon a távoktatás infrastruktúrája még nincsen olyan szinten kiépülve (inkább csak a felsőoktatásban), hogy ezt az akadályt a diákság, a tantestületek és a…

Az iparis diákok fölállítottak egy virtuális iskolát – Pápán zavartalan a digitális oktatás

Veol
-
  20.03.26 11:30 Megyei

A koronavírus terjedésének megfékezése érdekében a diákok távoktatás segítségével fejezik be a tanévet. Utánanéztünk, hogyan valósul meg ez Veszprémben és Pápán.

Továbbra is gőzerővel zajlik a távoktatás segítése

ObjektívHír
-
  20.03.25 09:29 [N/A]

A múlt héten értesülhettünk arról, hogy több ezer egyetemista és tanár összefogásával megalakult az Oktondi, ami az online távoktatás lehető legátfogóbb támogatását tűzte ki céljául – értesült az Objektív Hírügynökség.