Ellenzéki reagálasok - Kocsis Máté: az is jó a négyötödhöz, ha az ellenzék kimegy az ülésteremből

ATV
-
  20.03.23 16:34 Belföld

Gyurcsány Ferenc (DK) arról beszélt, hogy az ellenzék dolga, hogy a kormányt tanácsokkal lássa el. A WHO január közepén tett bejelentést a vírusról. Ha tíz hét alatt ennyire sikerült felkészülni, akkor nem biztos, hogy azoknak van igazuk, akik kritizálják, akik erre hívják fel a figyelmet - hangoztatta.

4 kapcsolódó hír

Kocsis Máté: Nem lesz több hétpárti hétfőig

ATV
-
  20.03.24 15:28 Belföld

Nem kezdeményeznek már hétpárti egyeztetést a koronavírus-törvényről a jövő heti szavazás előtt, mert valójában már nem is az ellenzéki frakciókkal kellene megegyezni, hanem mögöttük álló “dizájnerrel” vagy Magyar Györggyel - mondta Kocsis Máté az ATV kérdésére. De nem lehet tudni, hogy a jövő héten (nyilván a járvány miatt) meglesz-e…

Mindent, amit a rendeleti kormányzásról tudnia kell!

Blikk
-
  20.03.24 21:16 Belföld

Négyötödös többség hiányában a jövő héten fogadhatja el a parlament a koronavírus-törvényt, amivel a legfontosabb jogköröket lényegében átpasszolják a kormánynak. Karsai Dániel alkotmányjogász segítségével válaszoljuk meg a legfontosabb kérdéseket a nagy vitákat kiváltó javaslatról.

A kétharmadot is befolyásolhatja a koronavírus

Népszava
-
  20.03.24 15:32 Belföld

Nem biztos, hogy a Fidesznek a jövő kedden meglesz a kétharmados többsége, ezért számít az ellenzékre a veszélyhelyzetről szóló törvény szavazásánál – mondta Kocsis Máté frakcióvezető.

Kocsis Máté: az ellenzéki képviselők óriási károkat okoztak Magyarországnak, felelősségre vonást érdemelnének

Ellenszél
-
  20.03.24 14:27 Vélemény

Hétfőn ellenzéki szavazatok hiányában nem sikerült elérni a négyötödös többséget a Parlamentben, ami a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté szerint szomorú. Lehet, hogy a járvány miatt