Elektronikus kereskedésre áll át a Wall Street

TőzsdeFórum
-
  20.03.19 13:00 Gazdaság

Hétfőtől teljesen elektronikus kereskedésre áll át a Wall Street.

12 kapcsolódó hír

Elektronikus kereskedésre áll át a Wall Street

HírTV
-
  20.03.19 08:49 Gazdaság

Az elektronikus kereskedés a Wall Street megszokott nyitva tartási ideje alatt üzemel majd.

Bezár a New York-i tőzsde, de nem áll le az élet

Privátbankár
-
  20.03.19 07:58 Pénzügy

Ha tőzsdékről látunk képes összefoglalót, akkor az esetek többségében a New York-i Értéktőzsde szerepel ezeken, ahol a brókerek még most is jelen vannak fizikailag. Most viszont kiürül a parkett, mivel az ott dolgozók között is találtak koronavírussal fertőzöttet.

Bezár a New York-i tőzsde, de a kereskedés nem áll le

MFor
-
  20.03.19 07:56 Gazdaság

Ha tőzsdékről látunk képes összefoglalót, akkor az esetek többségében a New York-i Értéktőzsde szerepel ezeken, ahol a brókerek még most is jelen vannak fizikailag. Csütörtöktől viszont kiürül a parkett, mivel az ott dolgozók között is találtak koronavírussal fertőzöttet.

A tőzsdék bezárása lenne a megoldás a részvénypiaci összeomlásra?

Portfolio
-
  20.03.19 18:06 Gazdaság

Az amerikai pénzügyminiszter, Steven Mnuchin által felvetett gondolat a kereskedési idő megrövidítéséről globális vitát váltott ki és a részvénypiacok ideiglenes bezárásának gondolata is felmerült. A titkár szerint meg lehetne rövidíteni a New York-i tőzsde kereskedési napját egy ideig, ezzel pedig segíteni megnyugtatni a részvénypiacot, amelyet a

Tőzsde – Csökkennek a New York-i indexek

GazdaságPortál
-
  20.03.19 15:33 Pénzügy

Csökkentek a New York-i tőzsde irányadó indexei a csütörtöki kereskedésben is, miután a gazdaság védelmét célzó kormányzati intézkedések nem győzték meg a pánikba esett befektetőket arról, hogy elkerülhető egy globális recesszió. A 30 vezető iparvállalat DJIA-indexe 0,35 százalékos, az S&P 500-as mutató pedig 0,68 százalékos mínuszban…

Mínuszban nyitottak a New York-i tőzsdék

ProfitLine
-
  20.03.19 16:00 Gazdaság

Csökkentek a New York-i tőzsde irányadó indexei a csütörtöki kereskedésben is, miután a gazdaság védelmét célzó kormányzati intézkedések nem győzték meg a pánikba esett befektetőket arról, hogy elkerülhető egy globális recesszió.

Wall Street. Átmeneti búcsú a parkettől

Az Üzlet
-
  20.03.19 10:02 Gazdaság

Két koronavírusos fertőzöttet azonosítottak a Wall Streeten, ezért teljesen elektronikus kereskedésre áll át a New York-i értéktőzsde hétfőtől.

Elektronikus kereskedésre áll át a Wall Street

Vásárhely24
-
  20.03.19 11:29 Gazdaság

Hétfőtől teljesen elektronikus kereskedésre áll át a New York-i értéktőzsde, a "Wall Street" az ott dolgozók egészségének védelmében a tőzsdeüzemeltető NYSE szerda esti közleménye szerint.

Elektronikus kereskedésre áll át a Wall Street

hirado.hu
-
  20.03.19 09:06 Külföld

Már két koronavírus-fertőzöttet azonosítottak a Wall Street dolgozói között.

Teljesen elektronikus kereskedésre áll át a Wall Street

ma7.sk
-
  20.03.19 09:31 Gazdaság

Hétfőtől teljesen elektronikus kereskedésre áll át a New York-i értéktőzsde, a „Wall Street” az ott dolgozók egészségének védelmében a tőzsdeüzemeltető Nyse szerda esti közleménye szerint.

Teljesen megváltozik az élet a Wall Streeten

VG
-
  20.03.19 08:54 Pénzügy

Elektronikus kereskedésre áll át a Wall Street, sajtóinformációk szerint eddig már két koronavírusos fertőzöttet azonosítottak az ott dolgozók közül.

Koronavírus: elektronikus kereskedésre áll át a Wall Street

Dehir
-
  20.03.19 08:45 Megyei

New York – Hétfőtől teljesen elektronikus kereskedésre áll át a New York-i értéktőzsde, a "Wall Street" az ott dolgozók egészségének védelmében a tőzsdeüzemeltető NYSE szerda esti közleménye szerint.