Arcpirító: 2800 forintért árulják a csirkemellet a Lehel piacon

168.hu
-
 20.03.18 08:08Belföld

A sertéshús már a járvány előtt is éppen luxuscikké kezdett válni, most azonban, amikor az emberek kilószám hordják haza a hentespult kínálatát – így ki is fosztva azt akár napokra a többi vásárló elől –, úgy néz ki, a csirkemell is átment az arcpirító kategóriába. Legalábbis egy budapesti hentesnél a Lehel piacon, ahogy az a Facebookon…

5 kapcsolódó hír

2800 forintért árulják a csirkemellet a Lehel piacon

ATV
-
 20.03.18 10:30Belföld

A sertéshús már a járvány előtt is éppen luxuscikké kezdett válni, most azonban, amikor az emberek kilószám hordják haza a hentespult kínálatát, úgy néz ki, a csirkemell is átment ebbe a kategóriába. Legalábbis egy budapesti hentesnél a Lehel piacon, ahogy az a Facebookon terjedő fotókból kiderül - szúrta ki a 168 óra.

Két-háromszoros árdrágítással nyerészkednek a járvány miatt a Lehel téri piac hentesei

Hírhatár
-
 20.03.19 10:05Belföld

A sertéshús már a járvány előtt is éppen luxuscikké kezdett válni, most azonban, amikor az emberek kilószám hordják haza a hentespult kínálatát – így ki is fosztva azt akár napokra a többi vásárló elől –, úgy néz ki, a csirkemell is átment az arcpirító kategóriába.

Elszabadultak a hentesek: már 2800 forintot is elkérnek a csirkemellért

BudaPestkörnyéke
-
 20.03.18 11:52Megyei

A szokásosnál is drasztikusabban növekednek és még növekedhetnek az élelmiszerárak, főleg a húskészítményeknél. A Lehel piacon már kedden árat emeltek a hentesek, közben szerda délelőtt már 351 forintba került egy euró. Brutálisan emelik áraikat a hentesek A sertéshús már a járvány előtt is éppen luxuscikké kezdett válni, most azonban,…

Drágulhat a csirkemell a koronavírus miatt

Mindmegette
-
 20.03.18 16:15Életmód

A Facebookon terjed egy fotó, miszerint a Lehel piacon már 2798 forintért (!) is árulják a csirkemellet. A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. most közleményt adott ki arról, mi a helyzet valójában a piacon.