Székesfehérváron alapot hoznak létre a koronavírus ellen

Portfolio
-
  20.03.16 18:11 Gazdaság

Készenléti alapot hoznak létre Székesfehérváron, amelybe tízmillió forintot ajánl fel a Denso. Ezt hétfőn délután Szincsák Attila ügyvezető igazgató jelentette be Székesfehérvár polgármesterével közös sajtótájékoztatóján. Dr. Cser-Palkovics András egy másik adományról is szólt: a Videoton Holding Zrt. is csatlakozott, és szintén tízmillió forintot

3 kapcsolódó hír

„A jövőt is biztosítanunk kell” – Így segíti a Játékszín igazgatója a bajba jutott művészeit

Fidelio
-
  20.03.17 16:55 Színpad

Tízmillió forintos alapot hozott létre Bank Tamás munkavállalói és a Játékszín bajba jutott művészeinek segítésére. Döntését az intézménybezárás miatt kialakult helyzet indokolja.

Készenléti alapot hoztak létre Fehérváron a koronavírus elleni védekezésre

fmc
-
  20.03.16 14:40 Megyei

A Denso és a Videoton is 10-10 millió forintot tett a fehérvári készenléti alapba, melyet a koronavírus elleni védekezés miatt hoztak létre. A számlára innentől kezdve cégek és magánszemélyek is utalhatnak. A pénzt teljes egészében a egészségügyre fordítják.

Nincs pánik a Fejér megyei vállalatoknál

Feol
-
  20.03.17 17:30 Megyei

Készenléti alapot hozott létre a város, hogy a koronavírus-járvány elleni védekezést támogassák. Eddig két nagy cég csatlakozott a kezdeményezéshez. Eközben a megyei vállalatok is elkezdték megszervezni a szükséges változtatásokat.