Több embert megfertőzött a román szenátor

24.hu
-
 20.03.17 07:15Baleset-bűnügy

Eljárás indult ellene, miközben az intenzív osztályon ápolják. 

6 kapcsolódó hír

Koronavírus: büntető eljárás indul a szenátor ellen, aki miatt karanténba került a román kormány

Blikk
-
 20.03.17 08:37Külföld

Bűnvádi eljárást indít a román főügyészség Vergil Chițac, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) szenátora ellen, aki a brüsszeli NATO-találkozóról hazatérve nem tartotta be a karanténra vonatkozó szabályokat, és több embert megfertőzött koronavírussal – írja a Főtér.ro.

Eljárás indul a koronavírust terjesztő román szenátor ellen

HVG
-
 20.03.17 09:48Külföld

Vergil Chitac orvosa azt mondta, hogy ha tünetmentes, akkor nyugodtan mehet a dolgára. Eddig több mint 600 embernek kellett önkéntes karanténba vonulnia miatta, a családját és közeli munkatársait is megfertőzte, az állapota súlyos.

Eljárást indítanak a több embert is megfertőző román szenátor ellen

Ellenszél
-
 20.03.17 08:31Vélemény

Bűnvádi eljárást indít a román ügyészség Vergil Chițac, a Nemzeti Liberális Párt szenátora ellen, amiért a karantént megszegve koronavírussal fertőzte meg többek között a feleségét és gyermekét

Eljárás indult a koronavírussal fertőzött szenátor ügyében

Maszol
-
 20.03.16 16:59Határtalan

A betegségek leküzdésének meghiúsítása miatt in rem eljárást indított hétfőn a legfőbb ügyészség Vergil Chiţac liberális szenátor ügyében.

Eljárás indul a koronát felelőtlenül terjesztő PNL-s szenátor ellen, aki már az intenzíven van

Főtér
-
 20.03.16 13:33Határtalan

Hivatalból indít bűnvádi eljárást a főügyészség Vergil Chițac PNL-s szenátor ellen, aki egy brüsszeli NATO-találkozóról hazatérve nem tartotta be a karanténra vonatkozó szabályokat és több embert, köztük a feleségét és a fiát is megfertőzte a koronavírussal. A NATO-gyűlés szervezői már március 6-án kiküldtek minden résztvevőnek egy…