A kórházakban szüneteltetnek egyes műtéteket és vizsgálatokat

Demokrata
-
  20.03.16 19:53 Belföld

Országszerte szüneteltetik a kórházak a halasztható műtéteket és vizsgálatokat a koronavírus-fertőzés miatt.

13 kapcsolódó hír

Országszerte szüneteltetik a halasztható műtéteket és vizsgálatokat

ProfitLine
-
  20.03.17 05:00 Gazdaság

Országszerte szüneteltetik a kórházak a halasztható műtéteket és vizsgálatokat a koronavírus-fertőzés miatt, csak a sürgősségi beavatkozásokat végzik el. A leletkiadásokat is szüneteltetik. A diagnosztikai eljárások eredményei az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Téren (https://www.eeszt.gov.hu/hu/nyito-oldal) keresztül tölthetők le.

Új szakaszba lép a koronavírus-járvány itthon, mit csinálnak a magyar kórházak?

Portfolio
-
  20.03.17 06:35 Gazdaság

Országszerte szüneteltetik a kórházak a halasztható műtéteket és vizsgálatokat a koronavírus-fertőzés miatt, csak a sürgősségi beavatkozásokat végzik el. A leletkiadásokat is szüneteltetik. A diagnosztikai eljárások eredményei az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Téren keresztül tölthetők le.

Van, ahol vizsgálatokat is lemondanak

RTL Klub
-
  20.03.17 18:06 Bulvár

Van, ahol nem csak a halasztható műtéteket, hanem vizsgálatokat, például onkológiai kontrollvizsgálatokat is lemondanak a koronavírus járványra hivatkozva. Erről panaszkodtak többen is az RTL híradónak. Az egészségügyért is felelős miniszter tegnapi utasítása szerint csak a sürgős eseteket kell ellátniuk az intézményeknek. Az…

A kórházakban szüneteltetnek egyes műtéteket és vizsgálatokat 

OrientPress
-
  20.03.17 10:00 Belföld

Országszerte szüneteltetik a kórházak a halasztható műtéteket és vizsgálatokat a koronavírus-fertőzés miatt, csak a sürgősségi beavatkozásokat végzik el. A leletkiadásokat is szüneteltetik. A diagnosztikai eljárások eredményei az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Téren keresztül tölthetők le.

A kórházakban szüneteltetnek egyes műtéteket és vizsgálatokat

Debreceni Nap
-
  20.03.17 02:12 Belföld

Országszerte szüneteltetik a kórházak a halasztható műtéteket és vizsgálatokat a koronavírus-fertőzés miatt, csak a sürgősségi beavatkozásokat végzik el. A leletkiadásokat is szüneteltetik. A diagnosztikai eljárások eredményei az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Téren (https://www.eeszt.gov.hu/hu/nyito-oldal) keresztül tölthetők le. A Budai

Koronavírus – A kórházakban szüneteltetnek egyes műtéteket és vizsgálatokat

Közszolgálat
-
  20.03.16 22:02 Belföld

Országszerte szüneteltetik a kórházak a halasztható műtéteket és vizsgálatokat a koronavírus-fertőzés miatt, csak a sürgősségi beavatkozásokat végzik el. A leletkiadásokat ...

A kórházakban szüneteltetnek egyes műtéteket és vizsgálatokat

hirado.hu
-
  20.03.16 19:49 Belföld

A diagnosztikai eljárások eredményei az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Téren keresztül tölthetők le.

Szigorodott a védekezés Kiskunhalason

Hiros
-
  20.03.17 16:53 Megyei

Szűrőkonténert állítottak fel kedden a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház bejáratával szemben lévő sétányra. Az intézményben dolgozókat valamint a sürgős ellátásra szorulókat is ellenőrzik.

Szűrősátrat állítottak fel a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház előtt

halasinfo.hu
-
  20.03.17 13:05 Egészség

Szűrősátrat állítottak fel kedden a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház előtt, ahol az intézményben dolgozókat valamint a sürgős ellátásra szorulókat is ellenőrzik. A kórházban szüneteltetik a halasztható műtéteket és vizsgálatokat, csak a sürgősségi beavatkozásokat végzik el.  Mindenkit ellenőriznek, aki a kórház területére lép, testhőmérsékletet…

Koronavírus - A kórházakban szüneteltetnek egyes műtéteket és vizsgálatokat

ma.hu
-
  20.03.16 19:49 Belföld

Országszerte szüneteltetik a kórházak a halasztható műtéteket és vizsgálatokat a koronavírus-fertőzés miatt, csak a sürgősségi beavatkozásokat végzik el.

Koronavírus - A kórházakban szüneteltetnek egyes műtéteket és vizsgálatokat

Pharmindex
-
  20.03.16 00:00 Egészség

Országszerte szüneteltetik a kórházak a halasztható műtéteket és vizsgálatokat a koronavírus-fertőzés miatt, csak a sürgősségi beavatkozásokat végzik el. A leletkiadásokat is szüneteltetik.