Molnár Áron: Minden évben többször jeleztük Eszenyi felé, hogy félünk tőle

ATV
-
 20.03.13 17:25Belföld

Eszenyi Enikő, a Vígszínház jelenlegi igazgatója ellen rendezési és vezetési stílusa miatt petíció indult, amit több mint ötvenen írtak alá eddig. Az ATV Start Plusz című műsor stúdiójában Réti Adrienn színésznő és Molnár Áron, „noÁr" színész vallott a saját tapasztalatairól.

3 kapcsolódó hír

Börcsök Enikő: Eszenyit fel kell függeszteni!

BorsOnline
-
 20.03.14 07:00Bulvár

Minden szó igaz abból, amivel a Vígszínház igazgatónőjét vádolják – állítja a Jászai Mari-díjas színésznő, ezért szerinte nem is lehet kérdés, hogy eljött az igazgatóváltás ideje a teátrumban.

noÁr: Eszenyi Enikő kérjen bocsánatot és adja vissza igazgatói mandátumát!

RTL Klub
-
 20.03.13 15:07Bulvár

A Vígszínház 15 egykori színésze, - köztük Molnár Áron, művésznevén noÁr is - egy nyilatkozat kiadásával próbálnak harcolni Eszenyi Enikő verbális és fizikai agressziója ellen, amit a Vígszínház dolgozóinak okozott igazgatósága alatt. NoÁr arról is beszélt az RTL Híradónak, hogy miért pont most léptek fel Eszenyi ellen.

Börcsök Enikő: “Ha Eszenyi Enikő marad az igazgató, én felállok”

SzínházOrg
-
 20.03.13 07:01Kultúra

Az elmúlt napokban a Vígszínház több korábbi és jelenlegi munkatársa is felszólalt Eszenyi Enikő általuk verbális és lelki terrornak nevezett gyakorlatával szemben. Most Halász Judit és Börcsök Enikő, a Vígszínház jelenlegi tagjai mondták el tapasztalataikat az ATV Híradójában. “Egyáltalán nincs jó hangulat, és az sem igaz, hogy hozzá bármikor be l