Az ecuadori e-útdíjfizetés bevezetésénél segédkezik a NÚSZ

Növekedés
-
  20.03.12 14:21 Gazdaság

Együttműködési megállapodást írt alá Ecuador Közlekedési és Közmunkaügyi Minisztériumával a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. Quitóban. A Jose Gabriel Martinez Castro miniszter és Bartal Tamás vezérigazgató által aláírt egyezmény értemében a magyar állami vállalat az elektronikus útdíjfizetés bevezetésével és a közúti…

6 kapcsolódó hír

E-útdíj. A tengerentúlra viszik a magyar modellt

Az Üzlet
-
  20.03.12 14:13 Gazdaság

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) korszerűsíti az útdíjfizetési rendszert Ecuadorban. Az erről szóló együttműködési megállapodást már meg is kötötték a dél-amerikai ország közlekedési minisztériumával.

Magyar fejlesztést visznek Dél-Amerikába

autopro
-
  20.03.12 19:17 Cégvilág

A NÚSZ Zrt. korszerűsíti az útdíjfizetési rendszert Ecuadorban.

Kísérleti projektbe kezd a magyar útdíjszolgáltató Ecuadorban

Portfolio
-
  20.03.12 19:41 Gazdaság

Együttműködési megállapodást írt alá Ecuador Közlekedési és Közmunkaügyi Minisztériumával a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. Quitóban, amelynek értelmében a magyar társaság az útdíjfizetés modernizációjával kapcsolatban megvalósíthatósági tanulmányt készít, és ahhoz kapcsolódóan pilot projektet is megvalósít, amely alapján…

Ecuadorban építi ki az útdíjfizetési rendszert a NÚSZ Zrt.

Infostart
-
  20.03.13 09:41 Gazdaság

Együttműködési megállapodást írt alá Ecuador Közlekedési és Közmunkaügyi Minisztériumával a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. Quitóban.

Ecuadorban korszerűsít a NÚSZ

IHO
-
  20.03.12 14:58 Autó-motor

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. és a dél-amerikai ország közlekedési minisztériuma együttműködési megállapodást kötött az ecuadori útdíjfizetési rendszer fejlesztéséről.

Együttműködik a NÚSZ az ecuadori kormánnyal

VG
-
  20.03.12 14:58 Gazdaság

A hét elején aláírt együttműködési megállapodás révén a NÚSZ az ázsiai és az európai piac mellett a dél-amerikai kontinensen is aktívvá vált.