EU-biztos: agresszívan le kell csapnunk a vírusra

Demokrata
-
 20.03.10 14:17Vélemény

Az egészségügyi rendszereknek időt kell nyerniük a felkészüléshez a következő időszakra – jelentette ki Sztella Kiriakidész.

4 kapcsolódó hír

Időt kell nyerni a koronavírusra történő felkészüléshez

Piac és Profit
-
 20.03.10 14:42Gazdaság

Az egészségügyi rendszereknek időt kell nyerniük a felkészüléshez a következő időszakra, éppen ezért most a koronavírus terjedésének megfékezése a legfontosabb - jelentette ki Sztella Kiriakidész, az Európai Bizottság egészségügyért felelős tagja az Európai Parlament Brüsszelbe áthelyezett plenáris ülésén.

Brüsszel: agresszívan le kell csapnunk a vírusra

Infostart
-
 20.03.10 14:38Külföld

Az egészségügyi rendszereknek időt kell nyerniük a felkészüléshez a következő időszakra, éppen ezért most a koronavírus terjedésének megfékezése a legfontosabb - jelentette ki Sztella Kiriakidész, az Európai Bizottság egészségügyért felelős tagja.

EU-biztos: A terjedés megfékezése a leglényegesebb

Magyar Nemzet
-
 20.03.10 14:19Külföld

Az egészségügyi rendszereknek időt kell nyerniük a felkészüléshez a következő időszakra, éppen ezért most a koronavírus terjedésének megfékezése a legfontosabb – jelentette ki Sztella Kiriakidész, az Európai Bizottság egészségügyért felelős tagja kedden az Európai Parlament Brüsszelbe áthelyezett plenáris ülésén.

EU-biztos: az egészségügyi rendszereknek időt kell nyerniük a felkészüléshez a következő időszakra

Pharmindex
-
 20.03.10 00:00Egészség

Az egészségügyi rendszereknek időt kell nyerniük a felkészüléshez a következő időszakra, éppen ezért most a koronavírus terjedésének megfékezése a legfontosabb - jelentette ki Sztella Kiriakidész, az Európai Bizottság egészségügyért felelős tagja kedden az Európai Parlament Brüsszelbe áthelyezett plenáris ülésén.