EU-biztos: agresszívan le kell csapnunk a vírusra

Demokrata
-
  20.03.10 14:17 Vélemény

Az egészségügyi rendszereknek időt kell nyerniük a felkészüléshez a következő időszakra – jelentette ki Sztella Kiriakidész.

4 kapcsolódó hír

Időt kell nyerni a koronavírusra történő felkészüléshez

Piac és Profit
-
  20.03.10 14:42 Gazdaság

Az egészségügyi rendszereknek időt kell nyerniük a felkészüléshez a következő időszakra, éppen ezért most a koronavírus terjedésének megfékezése a legfontosabb - jelentette ki Sztella Kiriakidész, az Európai Bizottság egészségügyért felelős tagja az Európai Parlament Brüsszelbe áthelyezett plenáris ülésén.

Brüsszel: agresszívan le kell csapnunk a vírusra

Infostart
-
  20.03.10 14:38 Külföld

Az egészségügyi rendszereknek időt kell nyerniük a felkészüléshez a következő időszakra, éppen ezért most a koronavírus terjedésének megfékezése a legfontosabb - jelentette ki Sztella Kiriakidész, az Európai Bizottság egészségügyért felelős tagja.

EU-biztos: A terjedés megfékezése a leglényegesebb

Magyar Nemzet
-
  20.03.10 14:19 Külföld

Az egészségügyi rendszereknek időt kell nyerniük a felkészüléshez a következő időszakra, éppen ezért most a koronavírus terjedésének megfékezése a legfontosabb – jelentette ki Sztella Kiriakidész, az Európai Bizottság egészségügyért felelős tagja kedden az Európai Parlament Brüsszelbe áthelyezett plenáris ülésén.

EU-biztos: az egészségügyi rendszereknek időt kell nyerniük a felkészüléshez a következő időszakra

Pharmindex
-
  20.03.10 00:00 Egészség

Az egészségügyi rendszereknek időt kell nyerniük a felkészüléshez a következő időszakra, éppen ezért most a koronavírus terjedésének megfékezése a legfontosabb - jelentette ki Sztella Kiriakidész, az Európai Bizottság egészségügyért felelős tagja kedden az Európai Parlament Brüsszelbe áthelyezett plenáris ülésén.