Horror! Meggyilkolt, majd fóliában hazavitt egy prostituáltat a szabolcsi férfi

Lokál
-
  20.03.10 10:31 Baleset-bűnügy

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség szerint 2018-ban megölt egy prostituáltat, pár nap múlva pedig egy rablás során életveszélyesen megsebesített egy bolti eladót.

15 kapcsolódó hír

Megölte, majd fóliába tekerte a prostituáltat

24.hu
-
  20.03.10 13:00 Baleset-bűnügy

A vádirat szerint a férfi egy bolti eladót is majdnem megölt a gyilkosság után.

Egy prostituált meggyilkolásával vádolnak egy szabolcsi férfit

Jogászvilág
-
  20.03.10 10:29 Baleset-bűnügy

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség szerint 2018-ban megölt egy prostituáltat, pár nap múlva pedig egy rablás során életveszélyesen megsebesített egy bolti eladót - közölte a főügyészség vezetője kedden.

Meg akarta ölni a feleségét egy idős férfi, mégsem fog börtönbe kerülni

Biztonságpiac
-
  20.03.11 05:35 Baleset-bűnügy

Miután baltával és vasrúddal is bántalmazta, házuk felrobbantásával akarta megölni feleségét egy idős férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Parasznyán, a megyei főügyészség vádat emelt a 81 éves gyanúsított ellen. A főügyészség közleménye szerint előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emeltek vádat a férfi…

Meggyilkolt egy prostituáltat, majd holttestét a csomagtartójába rejtette a szabolcsi férfi

Propeller
-
  20.03.10 11:03 Baleset-bűnügy

Vádat emeltek egy prostituált meggyilkolása miatt egy szabolcsi férfi ellen. Vádat emeltek egy férfi ellen, aki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség szerint 2018-ban megölt egy prostituáltat, pár nap múlva pedig egy rablás során életveszélyesen megsebesített egy bolti eladót – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel. Martossy…

Vádemelés az áldozatát gépkocsija csomagtartójában rejtegető férfi ellen

Nyíregyháza
-
  20.03.10 11:19 Baleset-bűnügy

Életfogytig tartó fegyházbüntetést kért az ügyészség arra a férfira, aki a vádirat szerint előbb megölt egy prostituáltat, és elvette a pénzét, majd pár nap múlva egy butik eladóját sebesítette meg életveszélyesen.

Durva részletek a kisvárdai prostituált meggyilkolásáról

Infostart
-
  20.03.10 10:51 Baleset-bűnügy

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség szerint 2018-ban megölt egy prostituáltat, pár nap múlva pedig egy rablás során életveszélyesen megsebesített egy bolti eladót - közölte a főügyészség vezetője.

Különös kegyetlenséggel ölhetett

RTL Klub
-
  20.03.10 18:32 Baleset-bűnügy

A legsúlyosabb, életfogytig tartó fegyházbüntetés várhat arra a volt polgárőrre, akit a szikszói kettős gyilkossággal vádolnak. Most készült el a vádirat, ami szerint az 58 éves férfi különös kegyetlenséggel ölt meg egy idős házaspárt 2011-ben, hogy megszerezze a pénzüket. A helyiek szerint a köztudottan nagyon bizalmatlan idősek azért engedték be

Késsel szúrta meg élettársa nyakát az ittas hencidai férfi

Dehir
-
  20.03.11 08:04 Baleset-bűnügy

Hencida – Életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emeltek vádat az ellen a férfi ellen, aki ittas állapotban szóváltást követően rátámadt élettársára és egy konyhakéssel őt a nyakán megvágta.

A csomagtartójában rejtegette a halott prostituáltat, életfogytiglant kaphat

Szon
-
  20.03.10 09:06 Baleset-bűnügy

Életfogytig tartó fegyházbüntetést kért az ügyészség arra a férfira, aki a vádirat szerint előbb megölt egy prostituáltat, és elvette a pénzét, majd pár nap múlva egy butik eladóját sebesítette meg életveszélyesen.

Életfogytiglant kaphat a prostituáltat meggyilkoló szabolcsi férfi

hirado.hu
-
  20.03.10 10:22 Baleset-bűnügy

A férfi 2018-ban megölt egy prostituáltat, pár nap múlva egy eladót támadott meg.

Halálra szurkálta a prostituáltat, majd a holttestet 10 napig gépkocsija csomagtartójában rejtegette

Privát Kopó
-
  20.03.10 10:43 Baleset-bűnügy

Életfogytig tartó fegyházbüntetést kért az ügyészség arra a férfira, aki a vádirat szerint előbb megölt egy prostituáltat, és elvette a pénzét, majd néhány nap múlva egy butik eladóját sebesítette meg életveszélyesen.

Légycsapóval és fakanállal verte a gyereket a Vas megyei gyerekotthonban, mert az nem ment el vécére

Nyugat
-
  20.03.11 06:47 Baleset-bűnügy

Védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emeltek vádat - közölte ma a Vas Megyei Főügyészség.

Életfogytiglant kértek a csomagtartóba rejtett prostituált gyilkosára

Origo
-
  20.03.10 11:18 Baleset-bűnügy

Életfogytiglant kért az ügyészség a férfi ellen, aki a gyilkosság után egy bolti eladóra is rátámadt.

Élete végéig börtönbe kerülhet: konyhakéssel szúrt halálra egy prostituáltat egy szabolcsi férfi, majd egy eladót is megs…

Blikk
-
  20.03.10 10:27 Baleset-bűnügy

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség szerint 2018-ban megölt egy prostituáltat, pár nap múlva pedig egy rablás során életveszélyesen megsebesített egy bolti eladót – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.