Potápi: A sikeres 21. századért dolgozunk

Magyar Hírlap
-
 20.03.10 02:47Külföld

Az idei az erős magyar közösségek éve a nemzetpolitikában, ahol az egyéni sikerekből kovácsolnak közösségi élményt

5 kapcsolódó hír

A 21. század a magyarság nyertes évszázada lesz – Potápi Árpád nemzetpolitikáról és a diaszpóráról

Mandiner
-
 20.03.09 11:54Vélemény

Hogy befolyásolja a koronavírus terjedése a határokon átívelő programokat? Milyen céljai lehetnek a magyar nemzetpolitikának? Mit várhat Kárpátalja? Potápi Árpád nemzetpolitikáért felelős államtitkár a magyar diplomácia Kárpát-medencei céljairól beszélt.

Potápi: a határon túli magyar pártoknak fel kell nőniük a feladathoz

Gondola
-
 20.03.09 21:26Külföld

Potápi Árpád nemzetpolitikai államtitkár szerint fel kell nőniük a feladathoz a külhoni magyar pártoknak, mert csupán a magyarságuk kevés lesz a sikerhez

Potápi Árpád: 2020 az erős magyar nemzeti közösségek éve

Kemma
-
 20.03.09 12:38Belföld

A 20. század a magyarok számára sok szempontból nem volt nyertes évszázad, de a cél az, hogy az utódok a 21. századra már sikeres időszakként tekinthessenek vissza.

Potápi: az elmúlt évtizedben megerősödtek a Kárpát-medence és a diaszpóra magyar közösségei

Az elmúlt tíz évben radikális irányváltozás történt a nemzetpolitikában, így megerősödtek a Kárpát-medence és a diaszpóra magyar közösségei – mondta a nemzetpolitikai államtitkár kedd reggel az M1 aktuális csatornán. Potápi Árpád János hangsúlyozta, sokat tettek azért 2010-től mostanáig, hogy ezeket a közösségeket megerősítsék:…

Az erős magyar nemzeti közösségek évében

Magyar Szó
-
 20.03.09 12:53Határtalan

2020 az erős magyar nemzeti közösségek éve, a Miniszterelnökség nemzetpolitikai államtitkársága az idei tematikus esztendő programjaira egymilliárd forintot biztosít - mondta Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár hétfőn, háttérbeszélgetésen Budapesten.