Varga Judit a nőjogi civileknek: Bízzanak bennem!

ATV
-
  20.03.09 09:31 Belföld

Női érdekvédő szervezetek, nőjogi aktivisták, valamint színészek és énekesek léptek fel azon a nőnapi jótékonysági rendezvényen, amelyet a családon és a párkapcsolaton belüli erőszak visszaszorítása érdekében rendeztek meg. Az este csúcspontja azonban nem egy jól sikerült fellépés volt, hanem az igazságügyi miniszter levele.

6 kapcsolódó hír

Együttműködést ígért a nőknek Varga Judit

24.hu
-
  20.03.09 10:38 Baleset-bűnügy

Varga Judit nem ment el vasárnap a Hősök terén tartott jótékonysági koncertre, de levelet küldött, amelyben támogatásáról biztosította a párkapcsolati erőszak ellen küzdő civil szervezeteket.

Virág helyett jogokat - sárga rózsás nőnapi demonstráció a Hősök terén

HVG
-
  20.03.08 17:06 Életmód

Legyen nőnap! címmel szervezett jótékonysági eseményt többek között a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene civil szervezet és a Patent Egyesület. A demonstráció és koncert lényege, hogy a nőnap ne az ajándékba adott bonbonokról szóljon, hanem inkább a családon belüli és a párkapcsolati erőszak visszaszorításáról. Legyen ez a nap a női…

Civilek nélkül nem sikerülhet - üzente Varga Judit a nőnapi demonstráció résztvevőinek

Népszava
-
  20.03.08 20:50 Belföld

A Karácsony Gergely fővédnökségével megtartott tüntetés célja az volt, hogy a nőnap újra a nők jogairól szóljon a bonbonok és virágok helyett.

Demonstráció a nők jogaiért

RTL Klub
-
  20.03.08 18:33 Bulvár

A nők jogaiért vonultak utcára a nőnapon Budapesten a Hősök terén. A párkapcsolati erőszak ellen is kiállnak a résztvevők.  Egy jótékonysági koncert és demonstráció is ez egyben. A helyszínen volt kollégánk is.

Hogy végre a nők jogairól szóljon a nőnap: tüntetést szerveznek holnap délutánra a Hősök terén

Mérce
-
  20.03.07 21:20 Vélemény

Programajánló bonbon-, csoki- és virágosztogatás helyett.

Varga Judit tökélyre fejlesztette a képmutatást: itt van a miniszter teljes levele a nőjogi aktivistákhoz

Ellenszél
-
  20.03.09 09:48 Vélemény

Női érdekvédő szervezetek, nőjogi aktivisták, valamint színészek és énekesek léptek fel azon a nőnapi jótékonysági rendezvényen, amelyet a családon és a párkapcsolaton belüli erőszak visszaszorítása