Bakondi: Görögország elhatározta, hogy megvédi a határait

HírTV
-
  20.03.06 08:13 Vélemény

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt Magyarország című műsorában beszélt minderről.

4 kapcsolódó hír

Amerikai előválasztás – Szakértő: Biden lehet a Demokrata jelölt

GazdaságPortál
-
  20.03.05 10:17 Külföld

Amennyiben a Demokrata Párt nyári elnökaspiráns-jelölő kongresszusára marad a döntés, Joe Biden az esélyes arra, hogy megmérkőzzön a Republikánus jelölttel az elnöki posztért – jelentette ki a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense csütörtökön a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorában. Rada Péter felidézte, hogy a…

A feltámadó Biden komoly fenyegetést jelenthet Trumpra

Infostart
-
  20.03.05 08:12 Külföld

Új neve van az amerikai Demokrata Párt elnökjelölti posztjáért versengő Joe Biden szentáronak: Lázár. Több amerikai médium is a holtából feltámadt bibliai személyhez hasonlította „szuperkeddi” szereplését.

Bakondi György: A görög lakosság is aktivizálódott

Magyar Nemzet
-
  20.03.06 09:00 Külföld

A balkáni útvonalon jelenleg több mint 130 ezer ember tartózkodik, akik megpróbálnak bejutni az Eu-ba, Magyarország pedig szilárdan őrzi a határát – jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Amerikai előválasztás – Szakértő: Biden lehet a Demokrata jelölt

Közszolgálat
-
  20.03.05 08:34 Külföld

Amennyiben a Demokrata Párt nyári elnökaspiráns-jelölő kongresszusára marad a döntés, Joe Biden az esélyes arra, hogy megmérkőzzön a Republikánus jelölttel ...