Szigorítana a Párbeszéd

Demokrata
-
  20.03.01 15:43 Időjárás

Határozati javaslatot nyújt be a Párbeszéd parlamenti képviselőcsoportja a szmogriadó szigorítására - jelentették be a párt politikusai.

6 kapcsolódó hír

Parlamenti határozati javaslatot nyújt be a Párbeszéd

ATV
-
  20.03.01 15:51 Időjárás

Határozati javaslatot nyújt be a Párbeszéd parlamenti képviselőcsoportja a szmogriadó szigorítására - jelentették be a párt politikusai vasárnapi budapesti sajtótájékoztatójukon.

Légszennyezés: nagyobb szigor jöhet

Napi
-
  20.03.01 14:44 Időjárás

Határozati javaslatot nyújt be a Párbeszéd parlamenti képviselőcsoportja a szmogriadó szigorítására - jelentették be a párt politikusai vasárnapi budapesti sajtótájékoztatójukon az MTI szerint.

A szmogriadó szigorítását szorgalmazza a Párbeszéd

Klubrádió
-
  20.03.01 15:37 Vélemény

Határozati javaslatot nyújt be a Párbeszéd parlamenti képviselőcsoportja a szmogriadó szigorítására - jelentették be a párt politikusai vasárnapi budapesti sajtótájékoztatójukon.

A szmogriadó szigorítását szorgalmazza a Párbeszéd

Hírklikk
-
  20.03.01 15:25 Időjárás

Határozati javaslatot nyújt be a Párbeszéd parlamenti képviselőcsoportja a szmogriadó szigorítására – jelentették be a párt politikusai, vasárnapi budapesti sajtótájékoztatójukon.

Javaslatot nyújt be a Párbeszéd a szmogriadó szigorítására

hirado.hu
-
  20.03.01 14:17 Időjárás

Dorosz Dávid a levegőszennyezettséget a „legnagyobb gyilkosnak” nevezte.

Brutálisan szigorú, új szmogriadót akar a főpolgármester-helyettes, leállhatna a fél város

BudaPestkörnyéke
-
  20.03.01 21:45 Időjárás

Határozati javaslatot nyújt be a Párbeszéd parlamenti képviselőcsoportja a szmogriadó szigorítására – jelentették be a párt politikusai vasárnapi budapesti sajtótájékoztatójukon. Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes szerint a légszennyezettség a legnagyobb gyilkos, tenni kell ellene. Ha a szigorítás életbe lépne gyakrabban…