Ukrajna amerikai és izraeli nagyvállalatokat von be a kiberfenyegetések elleni küzdelembe

Mínuszos
-
  20.02.28 07:33 Infotech

Az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) hivatala a legnagyobbak közé tarozó amerikai és izraeli magánvállalatokkal kezd együttműködést a kiberfenyegetések elleni küzdelemben – közölte Olekszij Danyilov, a testület vezetője. A védelmi tanács sajtószolgálatának tájékoztatása szerint erről Danyilov kibervédelemre szakosodott nagy…

3 kapcsolódó hír

Koronavírus: szükség esetén evakuálják az ukránokat Olaszországból – Danilov

Karpat.in.ua
-
  20.02.28 04:41 Határtalan

Ukrajna szükség esetén kész kimenekíteni, majd karanténba helyezni az állampolgárait Olaszországból – jelentette ki Olekszij Danilov, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) titkára egy csütörtök esti televíziós talkshowban.

Danilov: Az ukrán állampolgárok minden segítséget megkapnak az államtól, ha megjelenik a koronavírus

Karpat.in.ua
-
  20.02.28 03:52 Határtalan

Ha a koronavírus megjelenik Ukrajna területén, akkor valamennyi állampolgár minden szükséges segítséget meg fog kapni az államtól – jelentette ki Olekszij Danilov, a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) titkára egy csütörtök esti televíziós talkshowban, közölte az unn.com.ua hírportál.

Kiket fenyeget a koronavírus?

Karpat.in.ua
-
  20.02.27 08:00 Határtalan

Az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) elkészítette a kockázati csoport listáját, melyben felsorolja, kiket fenyeget leginkább a koronavírus-fertőzés.