Tovább erősödött a Fidesz–Kdnp

HírTV
-
  20.02.27 08:26 Vélemény

A Medián felmérése szerint a kormánypártok 55 százalékon állnak a választani tudó biztos szavazóknál.

9 kapcsolódó hír

Három felmérés alapján is fölényesen vezet a Fidesz

Lokál
-
  20.02.27 12:21 Belföld

A Fidesz visszaszerezte a korábban elbizonytalanodott támogatóinak jelentős részét, míg továbbra is a Demokratikus Koalíció a legerősebb ellenzéki párt – derült ki a Medián legfrissebb felméréséből. E szerint, ha most lennének a választások, akkor az MSZP épphogy bekerülne a parlamentbe – számol be a Ripost.

Erősödéssel nyitották a kormánypártok az évet

Infostart
-
  20.02.27 14:42 Belföld

Beindult a politikai évad, aktívabbak lettek a választók, több pártnak is sikerült kissé növelnie a táborát, derült ki a Závecz Research legfrissebb pártpreferencia-adataiból. A Medián szerint, ha most lennének a választások, akkor az MSZP épphogy bekerülne a parlamentbe.

Tovább erősödött a Fidesz–KDNP

Magyar Nemzet
-
  20.02.27 06:20 Belföld

A kormánypártok visszaszerezték a korábban elbizonytalanodott támogatóiknak jelentős részét, míg továbbra is a Demokratikus Koalíció a legerősebb ellenzéki párt.

Visszaszerezte elbizonytalanodott szavazóit a Fidesz

Klubrádió
-
  20.02.27 13:54 Vélemény

Négy százalékpontot javult a Fidesz támogatottsága februárra a Medián friss mérése szerint, így 40 százalékon áll. Rekordalacsony szinten az MSZP.

Medián: Visszaszerezte elbizonytalanodott szavazóit a Fidesz

Klubrádió
-
  20.02.27 13:54 Vélemény

Négy százalékpontot javult a Fidesz támogatottsága februárra a Medián friss mérése szerint, így 40 százalékon áll. Rekordalacsony szinten az MSZP.

Tovább erősödött a Fidesz–KDNP

Gondola
-
  20.02.27 10:51 Belföld

A Fidesz visszaszerezte a korábban elbizonytalanodott támogatóinak jelentős részét, míg továbbra is a Demokratikus Koalíció a legerősebb ellenzéki párt – derült ki a Medián legfrissebb felméréséből. E szerint, ha most lennének a választások, akkor az MSZP épphogy bekerülne a parlamentbe.

Tovább erősödött a Fidesz–KDNP

Promenad
-
  20.02.27 07:20 Megyei

A Fidesz visszaszerezte a korábban elbizonytalanodott támogatóinak jelentős részét, míg továbbra is a Demokratikus Koalíció a legerősebb ellenzéki párt – derült ki a Medián legfrissebb felméréséből. E szerint, ha most lennének a választások, akkor az MSZP épphogy bekerülne a parlamentbe – írja a Magyar Nemzet.

Tovább erősödött a Fidesz: három felmérés szerint is meggyőző a fölénye

BorsOnline
-
  20.02.27 10:49 Belföld

A Fidesz visszaszerezte a korábban elbizonytalanodott támogatóinak jelentős részét, míg továbbra is a Demokratikus Koalíció a legerősebb ellenzéki párt – derült ki a Medián legfrissebb felméréséből. E szerint, ha most lennének a választások, akkor az MSZP épphogy bekerülne a parlamentbe – írja a Ripost.

Tovább erősödött a Fidesz–KDNP

SzegedMa
-
  20.02.27 06:43 Megyei

A kormánypártok 55 százalékon állnak a választani tudó biztos szavazóknál.