Pontosabb képet kaphatnak a budapestiek a légszenyezettségről

Napi
-
  20.02.26 17:53 Belföld

A jövőben - az eddigieken túl - az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) által a szálló por kisebb szemcseméretű, veszélyesebb részére (PM2,5) megállapított határérték meghaladása esetén is tájékoztatás ad a fővárosi önkormányzat - döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdán. A Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes jegyezte előterjesztést…

4 kapcsolódó hír

Így bővítik a tájékoztatást a légszennyezettségről

ProfitLine
-
  20.02.26 18:00 Belföld

A jövőben - az eddigieken túl - az Ensz Egészségügyi Világszervezete (WHO) által a szálló por kisebb szemcseméretű, veszélyesebb részére (PM2,5) megállapított határérték meghaladása esetén is tájékoztatás ad a fővárosi önkormányzat - döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdán. A Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes jegyezte előterjesztést…

Bővítik a tájékoztatást a budapesti légszennyezettségről

444.hu
-
  20.02.26 17:23 

A budapest.hu-n szólnak majd, ha a levegő folyamatosan vizsgált PM2,5 szintje meghaladja a WHO napi határértékre tett ajánlását.

Bővítik a tájékoztatást a légszennyezettségről

ma.hu
-
  20.02.27 00:30 Belföld

A döntés értelmében a Budapest portálon tájékoztatnak arról, ha a levegő folyamatosan vizsgált PM2,5 szintje meghaladja a WHO napi határértékre tett ajánlását.

Bővítik a tájékoztatást a légszennyezettségről

MedicalOnline
-
  20.02.27 05:33 Gazdaság

A jövőben a WHO által a szálló por kisebb szemcseméretű, veszélyesebb részére megállapított határérték meghaladása esetén is tájékoztatás ad a fővárosi önkormányzat.