A biztosítók nem térítik meg a koronavírus miatt visszamondott utakat

Szeretlek Magyarország
-
  20.02.26 16:10 Utazás

Csak meghatározott esetekben térítenek, például a külföldön karanténba került magyarok számíthatnak a kórházi napi térítésre. Érdemes alaposan átnézni a szerződést, mire terjed ki a biztosítás.

5 kapcsolódó hír

Elbukja az árát, aki a koronavírus miatt nem utazik

TőzsdeFórum
-
  20.02.26 15:30 Cégvilág

A biztosítók nem térítik meg a koronavírus miatt visszamondott utakat.

Koronavírus: jár-e kártérítés, ha elmarad az utazás?

Napi
-
  20.02.26 12:21 Belföld

Aki a koronavírustól rettegve mondja le a befizetett síutat, ne reménykedjen: nem fizet a biztosító. Ha viszont idő előtt haza kell utazni, kérhető kártérítés.

Nem fizetnek a biztosítók azoknak, akik a koronavírustól tartva mondják vissza az utazást

Blikk
-
  20.02.26 15:10 Belföld

A koronavírus okozta aggodalmak miatt lemondott, de már befizetett utakra útlemondási biztosítás megléte esetén sem fizetnek kártérítést a biztosítók, de az útlemondási biztosítások megbetegedés esetén fedezhetik a félbe maradt kikapcsolódások, idő előtti hazautazások költségeit - hívja fel a figyelmet a CLB biztosítási alkusz cég.

Nem fizetnek kártérítést a biztosítók a lemondott utak miatt

Magyar Nemzet
-
  20.02.26 15:18 Külföld

Az útlemondás olyan tétel a biztosításban, amely akkor lép életbe, ha magával a biztosítottal vagy közvetlen hozzátartozójával történik valami, ami miatt nem tud elutazni. Nem vonatkozik a storno biztosítás arra, ha valaki a járványtól tartva mondja vissza az utazást.

A biztosítók nem térítik meg a koronavírus miatt visszamondott utakat

Debreceni Nap
-
  20.02.26 14:11 Belföld

A koronavírus okozta aggodalmak miatt lemondott, de már befizetett utakra útlemondási biztosítás megléte esetén sem fizetnek kártérítést a biztosítók, viszont az útlemondási biztosítások megbetegedés esetén fedezhetik a félbe maradt kikapcsolódások, idő előtti hazautazások költségeit – hívja fel a figyelmet a CLB biztosítási alkusz cég. A…