Nem igazán kedvelik egymást a demokraták elnökjelöltjei

Kitekintő
-
  20.02.26 09:23 Külföld

Ezen a héten szombaton a demokraták Dél-Karolinában tartanak előválasztásokat, a CBS televízió által rendezett tévévitán Bernie Sanderst és Michael Bloomberget támadták a leginkább a párton belül.

7 kapcsolódó hír

Elizabeth Warren: Én jobb elnök lennék, mint Bernie

Mandiner
-
  20.02.26 07:09 Vélemény

A Cbs televízió által rendezett Demokrata Párt elnökjelöltségére pályázó politikusok tizedik országos tévévitáján heten vettek részt. Sok ígéret hangzott el a kisvárosokban élő amerikaiak egészségügyi ellátási költségeinek csökkentéséről és a megfizethető lakásokhoz jutást segítő kormányzati politika bővítéséről.

Elnökjelölt-aspiránok: össztűz alatt Sanders

Napi
-
  20.02.26 07:35 Külföld

A demokrata párti elnökjelölt-aspiránsok kedden a dél-karolinai Charleston városában, a CBS televízió által rendezett újabb tévévitáján Bernie Sanders vermonti szenátorra zúdult az össztűz - írta az MTI.

A demokrata elnökjelölt-aspiránsok újabb tévévitáján Sandersre zúdult össztűz

Propeller
-
  20.02.26 07:29 Külföld

A demokrata párti elnökjelölt-aspiránsok kedden a dél-karolinai Charleston városában, a CBS televízió által rendezett újabb tévévitáján Bernie Sanders vermonti szenátorra zúdult az össztűz. Ez volt a Demokrata Párt elnökjelöltségére pályázó politikusok tizedik országos tévévitája. Heten vettek részt rajta: Bernie Sanders szenátor, akinek vezető…

Sanders volt az újabb vita vesztese

VG
-
  20.02.26 07:43 Külföld

A demokrata elnökjelölt-aspiránsok újabb tévévitáján Sandersre zúdult össztűz.

Fidel Castro rezsimét méltatta az egyik demokrata elnökjelölt

Ripost
-
  20.02.26 18:12 Külföld

Donald J. Trump amerikai elnök nem véletlenül használja a kommunista jelzőt, ha Bernia Sanders vermonti szenátorról beszél.

Les jobbról, szögletgól balról – de hol a középcsatár?

Szabad Magyar Szó
-
  20.02.26 08:30 Külföld

Egymás és a vitavezetők túlkiabálását hozta – minden érdemleges tartalom nélkül – az amerikai demokrata elnökjelöltségért indulók tizedik tévévitája kedd este a dél-karolinai Charlestonban. Nem csoda: egy hét múlva, a szuperkedden 14 államban tartanak előválasztást, amikor gyakorlatilag eldőlhet a jelöltetés sorsa. Az eddigi három…

Saját párttársai támadták Bernie Sanderst

Origo
-
  20.02.26 06:48 Külföld

Tizedszer vitáztak a demokrata elnökjelöltségért versenyző politikusok, teljes a megosztottság a pártban.