Jogerősen elítélték az Országos Roma Önkormányzat elnökét, Balogh Jánost

Helyben hagyta a Debreceni Ítélőtábla az első fokon eljáró törvényszék tavaly októberi döntését, amelyben vesztegetés bűntette miatt egy év – két év próbaidőre felfüggesztett – börtönbüntetésre ítélte Balogh Jánost, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnökét.

10 kapcsolódó hír

Elítélték az Országos Roma Önkormányzat volt elnökét vesztegetés miatt

SzMo
-
 20.02.25 17:03Baleset-bűnügy

Helybenhagyta a Balogh Jánosra, az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnökére első fokon vesztegetés miatt kiszabott felfüggesztett börtönbüntetést a Debreceni Ítélőtábla.

Felfüggesztett börtönt kapott a vesztegetéssel vádolt roma elnök

Propeller
-
 20.02.25 17:05Baleset-bűnügy

Balogh János még 2018-ban vesztegetett, most jogerősen elítélték. Helybenhagyta az első fokon kiszabott ítéletet a Debreceni Ítélőtábla, így jogerőssé vált, hogy Balogh János, az Országos Roma Önkormányzat volt elnöke vesztegetés miatt egy év, végrehajtásában két év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Balogh a vád szerint…

Megvan az ítélet: ennyit kapott korrupciós botrányba keveredett roma elnök

Blikk
-
 20.02.25 16:46Baleset-bűnügy

Helybenhagyta az első fokon kiszabott ítéletet a Debreceni Ítélőtábla, így jogerőssé vált, hogy Balogh János, az Országos Roma Önkormányzat volt elnöke vesztegetés miatt egy év, végrehajtásában két év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Jogerősen elítélték az Országos Roma Önkormányzat elnökét

HVG
-
 20.02.25 14:01Baleset-bűnügy

Balogh János meg nem tartott eseményről állíttatott ki számlát.

Jogerős az Országos Roma Önkormányzat elnökét elmarasztaló ítélet

Mandiner
-
 20.02.25 15:18Baleset-bűnügy

Balogh Jánosra vesztegetés miatt szabott ki felfüggesztett börtönbüntetést a Debreceni Ítélőtábla.

Nem fogadta el a büntetését a debreceni tömegbaleset okozásával vádolt villamosvezető

Dehir
-
 20.02.26 11:53Baleset-bűnügy

Debrecen - Első fokon felfüggesztett fogházat kapott a férfi. A bíróság szerint az ő hibájából, ütközött a DKV villamosa egy busszal. A vádlott fellebbezett az ítélet ellen.

Kutyaharapás következtében súlyos sérüléseket szenvedett egy nő Békéscsabán

A Békéscsabai Járási Ügyészség gondtalanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt emelt vádat és felfüggesztett fogházbüntetés kiszabására tett indítványt egy többszörösen büntetett előéletű 71 éves békéscsabai férfival szemben. A férfi és a sértett nő kutyáik sétáltatása során többször találkoztak. Az egyik ilyen alkalommal 2019.…

Elítélték az ORÖ elnökét de az eltűnt milliárdok ügyében továbbra sincs felelős

Jogerősen is felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Balogh Jánost, az Országos Roma Önkormányzat az ORÖ volt elnökét vesztegetés miatt. Az ügy azért is érdekes, mert az elődjeinél feltárt uniós milliárdok elpazarlásának ügyében még vádemelés sincs.   A vádirat szerint Balogh 2018. március 24-én Ibrányban találkozott egy…

Felfüggesztett börtönbüntetést kaphat a három verekedéssel vádolt olasz

Haon
-
 20.02.26 11:48Baleset-bűnügy

A Debreceni Járási Ügyészség csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat három olasz férfi ellen.