Németh nem egyeztetett Rossival mielőtt aláírt Dunaszerdahelyen

Magyar Nemzet
-
 20.02.26 19:24Sport

Németh Krisztián legutóbb októberben játszott bajnoki meccset, mielőtt aláírta másfél éves szerződését a Dac-hoz. A 31 éves világvándor csatár hat év után tér vissza Európába.

6 kapcsolódó hír

Bombaigazolás: Németh Krisztián a DAC-nál folytatja

MOLcsapat
-
 20.02.26 17:22Foci

A magyar válogatott csatár másfél évre érkezik Dunaszerdahelyre, Németh Krisztiánnal pótolja a klub a Lengyelországba szerződött Vida Kristophert.

Magyar válogatott támadó oldhatja meg a Dac csatárgondjait

ma7.sk
-
 20.02.25 20:00Foci

A szlovák élvonalban szereplő dunaszerdahelyi Dac kerete információink szerint újabb magyar válogatott játékossal bővülhet. A sárga-kékek a Liverpoolt és Amerikát is megjárt válogatott labdarúgóval erősíthetnek.

Légiósok: Németh Krisztián is a Dac-nál köthet ki

NSO
-
 20.02.26 07:23Foci

A Nemzeti Sport és a ma7.sk értesülése szerint a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő DAC újabb magyar válogatott futballistával erősítené meg a keretét: Németh Krisztián is Dunaszerdahelyre érkezhet.

Vida Kristopher a lengyel címvédő Piast Gliwice színeiben folytatja pályafutását

Felvidék.ma
-
 20.02.26 14:47Határtalan

Vasárnap reppent fel a hír, miszerint a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Fortuna Liga) szereplő FC DAC 1904 magyar támadója, Vida Kristopher a héten klubot válthat. A feltételezés igaznak bizonyult, a mai napon a hivatalos bejelentés is megtörtént

Magyar válogatott csatárral erősített a DAC – hivatalos

FociClub
-
 20.02.26 16:18Foci

Igaznak bizonyultak a napokban felröppenő sajtóhírek.

A DAC tulajdonosa: "A cél nem elsősorban a bajnoki cím, Szlovákiában hiányzik a jövőkép a sportban"

Csakfoci
-
 20.02.25 07:33Foci

Világi Oszkár, a szlovák élvonalban szereplő dunaszerdahelyi DAC tulajdonosa szerint nem elegendő és nem is megfelelő helyre megy a szlovákiai focira elköltött pénz. Úgy látja, a sikeres európai kupaszerepléshez legalább Slovan-szintű büdzsé szükséges.