Putyin az idlíbi szélsőségesek agresszivitását kifogásolta Erdogannak

HírTV
-
  20.02.21 20:52 Külföld

A két vezető telefonon egyeztetett az Idlíbben kialakult helyzetről.

9 kapcsolódó hír

Szíria: újabb Putyin-Erdogan találkozó lehet a következő lépés

Kitekintő
-
  20.02.20 13:23 Külföld

Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter egy csütörtöki tévéinterjúban közölte: "igaz, hogy a jelenlegi álláspontok között eltérés van, és bár a legutóbbi találkozókon történt közeledés, de a kívánt szintet még nem értük el". A tárcavezető jelezte: az eszmecsere folytatódik, és amennyiben szükséges, Erdogan és Putyin találkozhat is.

Telefonon egyeztetett Erdogan és Putyin az ídlibi helyzetről

Mandiner
-
  20.02.21 19:07 Külföld

A török államfő a szíriai ellenzéki milíciák idlíbi területei ellen nyomuló damaszkuszi kormányerők feltartóztatásának szükségeségét hangsúlyozta.

A kőolaj áráról tárgyalt Putyin és Lukasenka

ProfitLine
-
  20.02.21 20:30 Külföld

Az olajárra vonatkozó új ajánlatott tett fehérorosz hivatali partnerének, Aljakszandr Lukasenkának Vlagyimir Putyin orosz elnök - közölték pénteken orosz hírügynökségek.

Szíria – Erdogan: a török hadsereg nem vonul ki Idlíbből

GazdaságPortál
-
  20.02.21 17:37 Külföld

Recep Tayyip Erdogan török elnök pénteken Isztambulban kijelentette, hogy a török hadsereg nem vonul ki a nagyrészt felkelő milíciák ellenőrizte szíriai Idlíb tartományból, amelynek visszaszerzéséért az orosz légierő által támogatott damaszkuszi kormánycsapatok egyre intenzívebb műveleteket folytatnak. A török államfő, akinek országa a…

Szíriai válság: kiújultak a harcok, Macron és Merkel az orosz elnököt hívta telefonon

Dehir
-
  20.02.21 07:56 Külföld

Brüsszel - Találkozni kívánnak Putyin elnökkel és Recep Erdogan török vezetővel is, hogy politikai megoldást találjanak.

EU-büdzsé: a méret a lényeg

Népszava
-
  20.02.21 18:13 Külföld

A takarékosság pártján álló Angela Merkel német kancellár és az ambiciózusabb büdzséért kardoskodó Emmanuel Macron francia elnök félretették nézetkülönbségeit.

A kőolaj áráról tárgyalt Putyin és Lukasenka

ma7.sk
-
  20.02.21 19:22 Külföld

Az olajárra vonatkozó új ajánlatot tett fehérorosz hivatali partnerének, Aljakszandr Lukasenkának Vlagyimir Putyin orosz elnök - közölték pénteken orosz hírügynökségek.

Szíria – Macron és Merkel közbenjárása a válság kezeléséért

Közszolgálat
-
  20.02.21 04:20 Külföld

Emmanuel Macron francia elnök és Angela Merkel német kancellár a szíriai Idlíb régióban zajló konfliktus megszüntetésére sürgette Vlagyimir Putyin orosz ...