Durva áfacsalási ügyben érintett az ismert magyar webáruház

ATV
-
  20.02.20 12:18 Baleset-bűnügy

Egy internetes kereskedelemben érdekelt szervezetet azzal gyanúsít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), hogy az EU-s áfaszabályok kijátszásával 4,7 milliárd forintos kárt okozott a költségvetésnek - tájékoztatta a NAV Közép-dunántúli Bűnügyi Igazgatóságának sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

9 kapcsolódó hír

Áfacsalókat fogtak – egy ismert webáruház is érintett

Piac és Profit
-
  20.02.20 09:29 Gazdaság

Egy internetes kereskedelemben érdekelt szervezetet azzal gyanúsít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, hogy az EU-s áfaszabályok kijátszásával 4,7 milliárd forintos kárt okozott a költségvetésnek.

Milliárdokat csaltak el online kereskedők

Adó
-
  20.02.20 09:23 Gazdaság

Egy internetes kereskedelemben érdekelt szervezetet azzal gyanúsít a NAV, hogy az EU-s áfaszabályok kijátszásával 4,7 milliárd forintos kárt okozott a költségvetésnek.

Online kereskedők csaltak el több milliárd forint adót

Napi
-
  20.02.20 09:29 Belföld

Egy internetes kereskedelemben érdekelt szervezetet azzal gyanúsít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), hogy az EU-s áfaszabályok kijátszásával 4,7 milliárd forintos kárt okozott a költségvetésnek - adta hírül a NAV Közép-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.

Online kereskedőket gyanúsítanak több milliárd forintos adócsalással

Propeller
-
  20.02.20 08:47 Belföld

A NAV nyomozói 2017-ben kétnapos akcióban, a szlovák és az osztrák hatóságokkal együttműködve számolták fel a bűnszervezetet. Egy internetes kereskedelemben érdekelt szervezetet azzal gyanúsít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), hogy az EU-s áfaszabályok kijátszásával 4,7 milliárd forintos kárt okozott a költségvetésnek –…

Internetes kereskedőket gyanúsítanak több milliárd forintos adócsalással

KárpátHír
-
  20.02.20 20:05 Külföld

Egy internetes kereskedelemben érdekelt szervezetet azzal gyanúsít a Nemzeti Adó-

Internetes kereskedőket gyanúsítanak több milliárd forintos adócsalással

ma.hu
-
  20.02.20 09:32 Gazdaság

A gyanúsítottaknak bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás és pénzmosás miatt kell felelniük.

Közel 5 milliárd forint kárt okozott az államnak az áfacsaló bűnszervezet

Privát Kopó
-
  20.02.20 12:16 Baleset-bűnügy

Az internetes kereskedelemben volt érdekelt az a bűnszervezet, ami a közösségi áfaszabályok kijátszásával több, mint 4,7 milliárd forintos kárt okozott a költségvetésnek. Az ügyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a napokban vádemelési javaslattal adta át a Fővárosi Főügyészségnek.

Internetes kereskedőket vádolnak milliárdos adócsalással

Alon
-
  20.02.20 10:35 Megyei

A NAV nyomozói 2017-ben kétnapos akcióban, a szlovák és az osztrák hatóságokkal együttműködve számolták fel a bűnszervezetet.

Internetes kereskedőket gyanúsítanak több milliárd forintos adócsalással

Trademagazin
-
  20.02.20 10:08 Gazdaság

Egy internetes kereskedelemben érdekelt szervezetet azzal gyanúsít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), hogy az EU-s áfaszabályok kijátszásával 4,7 milliárd forintos kárt okozott a költségvetésnek – tájékoztatta a NAV Közép-dunántúli