Megrendezik az első integrált országos számítógépesírás- és szövegszerkesztési versenyt

HírTV
-
  20.02.20 06:32 Bulvár

A március 12-én rendezendő versenyen a 7-12. évfolyamos diákok mérik össze tudásukat.

9 kapcsolódó hír

Hazafias vetélkedőt szervez a fiataloknak Simicskó István, aki szerint jó hazafi soha nem lehet nacionalista, soviniszta, r…

168 Óra Online
-
  20.02.19 13:52 Belföld

Háromfordulós országos vetélkedősorozat indul felső tagozatos diákoknak azzal a céllal, hogy megismerjék a magyarság történetének pozitív példáit, a magyarság hagyományait, ezáltal pedig erősödjön a hazaszeretetük – jelentette be a hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos szerdán Budapesten.

Hazafias értékekről szóló vetélkedősorozat indul diákoknak

24.hu
-
  20.02.19 14:13 Belföld

Azzal a céllal, hogy megismerjék a magyarság történetének pozitív példáit, a magyarság hagyományait, ezáltal pedig erősödjön a hazaszeretetük.

Simicskó: Országos vetélkedősorozat indul felső tagozatos diákoknak a hazafias értékekről

Mandiner
-
  20.02.19 12:26 Belföld

Van mire büszkének lennie a magyarságnak, de ez egészséges büszkeség kell, hogy legyen, nem másokkal szembeni büszkeség – jelentette ki az kormánybiztos.

Vetélkedősorozat indul felsősöknek a hazafias értékekről

Demokrata
-
  20.02.19 13:28 Belföld

A vetélkedő célja, hogy a diákok megismerjék a magyarság történetének pozitív példáit, a magyarság hagyományait, ezáltal pedig erősödjön a hazaszeretetük.

Simicskó bejelentette: Hazafias vetélkedősorozat indul a diákoknak

Propeller
-
  20.02.19 14:00 Belföld

Háromfordulós országos vetélkedősorozat indul felső tagozatos diákoknak azzal a céllal, hogy megismerjék a magyarság történetének pozitív példáit, a magyarság hagyományait, ezáltal pedig erősödjön a hazaszeretetük – jelentette be a hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos szerdán Budapesten.  Simicskó István…

Országos vetélkedősorozat indul a hazafias értékekről

Beol
-
  20.02.19 14:10 Életmód

A háromfordulós versenyen felső tagozatos diákok mérhetik össze tudásukat többek között a hungarikumokra, a nemzeti értékekre vonatkozó kérdésekkel.

Országos vetélkedősorozat indul a hazafias értékekről

Kisalföld
-
  20.02.19 14:10 Életmód

A háromfordulós versenyen felső tagozatos diákok mérhetik össze tudásukat többek között a hungarikumokra, a nemzeti értékekre vonatkozó kérdésekkel.

Országos vetélkedősorozat indul felső tagozatos diákoknak

Dehir
-
  20.02.19 12:23 Megyei

Budapest - A háromfordulós vetélkedő célja, hogy a diákok megismerjék a magyarság történetének pozitív példáit, a magyarság hagyományait.

Itt a hazafias nevelés netovábbja: vetélkedősorozatot indítanak diákoknak

Eduline
-
  20.02.19 14:09 Karrier

A kormány szerint ez kell a fiataloknak, ezért háromfordulós vetélkedősorozat indul felső tagozatos diákoknak azzal a céllal, hogy "megismerjék a magyarság történetének pozitív példáit, a magyarság hagyományait, ezáltal pedig erősödjön a hazaszeretetük" - jelentette be a hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos.