Nyáron hatalmas bulit csinál a rakpartra Karácsony Gergely

Ez a lényeg
-
  20.02.20 11:49 Belföld

Remek ötlettel állt elő Karácsony Gergely főpolgármester nyárra. Augusztus végéig folyamatosan rendezvények lesznek a rakparton. 

5 kapcsolódó hír

Karácsony beach-hangulatot tervez nyárra a pesti alsó rakpartra

HVG
-
  20.02.20 07:44 Belföld

A főpolgármester tervei szerint az iskolai szünetben zárják le a pesti alsó rakpartot, ahol augusztus 20-ig több kulturális rendezvény is megvalósulhat.

Karácsony Gergely: nyáron lezárjuk a pesti alsó rakpartot

Portfolio
-
  20.02.19 21:55 Gazdaság

Karácsony Gergely volt ma az Inforádió Aréna című műsorának vendége, Budapest főpolgármestere többek között a dugódíjról, a rakpartlezárásról és az egységes parkolásról is beszélt.

Karácsony nyárra beach-hangulatot tervez a pesti alsó rakpartra

444
-
  20.02.19 21:17 Belföld

A főpolgármester azt is mondta, hogy mivel a dugódíjról és az alacsony kibocsájtású zónákról csak széleskörű társadalmi megbeszélés után lehet dönteni, hamarosan elkezdődik egy részvételi kampány, ahol ezekről lesz szó.

Évértékelő: fontolva haladás nagy ugrások helyett

Infostart
-
  20.02.19 16:50 Gazdaság

Nehéz a miniszterelnök által vasárnap bejelentett klímavédelmi akcióterv hatásait megjósolni, de közép- és hosszú távon akár üzletileg is megtérülhetnek az intézkedések - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Madár István, a Portfolio vezető elemzője, és Tardos Gergely, az OTP Bank Elemzési Központjának igazgatója.

Karácsony beach-hangulatot tervez nyáron a rakpartra

Index
-
  20.02.19 19:55 Belföld

A főpolgármester elmondta, mikor zárják le a Pesti alsó rakpartot, beszélt a dugódíjról és az autómentes zónákról egy rádiós interjúban.