Svájcban és Németországban prostituáltakat futtató bandát számoltak fel Nagykanizsán

Svájcban és Németországban futtatott prostituáltakat egy magyar bűnszervezet. A banda három tagját hétfőn Nagykanizsán elfogták - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu-n szerda reggel.

14 kapcsolódó hír

Tisztességes állást ígértek, de prostituáltként futtaták a lányokat, akiket meg is vertek panasz esetén

ATV
-
 20.02.19 08:00Baleset-bűnügy

Svájcban és Németországban futtatott prostituáltakat egy magyar bűnszervezet. A banda három tagját hétfőn Nagykanizsán elfogták - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon szerda reggel.

Lányokat futtató bandára csaptak le a rendőrök Nagykanizsán

SzMo
-
 20.02.19 07:15Baleset-bűnügy

A banda három tagját fogták el, negyedik társuk még szökésben van.

a rendőrök így számoltak fel egy bűnszervezetet

Propeller
-
 20.02.19 06:32Baleset-bűnügy

Három embert tartóztattak le a rendőrök, egy társuk még szökésben van. Nagykanizsán fogtak el a rendőrök három embert, akiket azzal vádolnak, hogy Németországba és Svájcba adtak el magyar nőket prostituáltnak. A banda 2016 óta működik: a vád szerint tisztességes munkával hitegettek nőket, egymás között adták-vették őket, majd…

Videó: durva bűnbandát számoltak fel

Infostart
-
 20.02.19 07:35Baleset-bűnügy

Svájcban és Németországban futtatott prostituáltakat egy magyar bűnszervezet. A banda három tagját hétfőn Nagykanizsán elfogták - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.

Tisztességes munkát ígért, prostituáltként dolgoztatott nőket egy magyar banda külföldön

Noizz
-
 20.02.19 08:39Baleset-bűnügy

Ha a kuncsaftok panaszkodtak, a prostituáltakat futtató banda tagjai egyszerűen megverték a lányokat.

Adták-vették a lányokat

RTL Klub
-
 20.02.19 18:10Baleset-bűnügy

Adták-vették a lányokat egy emberkereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet tagjai a rendőrség szerint. Először munkát ajánlottak a nőknek, később külföldön prostitúcióra kényszerítették őket. Akire panaszkodtak a vendégek: megverték. A bűnszervezet 3 tagját fogták most el, negyedik társuk szökésben van.

Emberkereskedelem, prostitúció – elfogás a korhatáros videón

Duol
-
 20.02.19 17:30Baleset-bűnügy

A Fejér Megyei Főügyészség a kizsákmányolás céljából történő megvásárlással, illetve átvétellel személyi szabadságától megfosztott sértett sérelmére üzletszerűen elkövetett emberkereskedelem bűntette és más bűncselekmények miatt indítványozta annak a három személynek a letartóztatását, akik 2016-tól Németországban és Svájcban…

Külföldön prostituáltakat futtató bűnszervezetet számoltak fel Kanizsán

A KR NNI nyomozói a KR Bevetést Támogató Osztály munkatársaival közösen – egy prostituáltakat futtató banda felszámolására – 2020. február 17-én hajnalra összehangolt bűnügyi akciót szerveztek Nagykanizsára. Ennek alkalmával a rendőrök elfogták a bűnszervezet vezetőjét, az 50 éves H. Imrét, valamint a csoport másik két tagját, a 33 éves A.…

Külföldön örömlányokat futtató bandát számoltak fel Nagykanizsán

Svájcban és Németországban futtatott örömlányokat egy magyar bűnszervezet. A banda három tagját hétfőn Nagykanizsán elfogták – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon szerda reggel. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda bűnszervezetben elkövetett…

Így számolták fel a rendőrök a prostituáltakat futtató bűnszervezetet

Hírpress
-
 20.02.19 09:37Baleset-bűnügy

Állandó felügyelet alatt tartották őket, a pénzüket pedig elvették.

Nagykanizsáról irányítottak egy külföldön prostituáltakat futtató bandát

Népszava
-
 20.02.19 07:28Baleset-bűnügy

A prostituáltakat futtató bűnszervezet tagjai egyszerűen megverték a lányokat, ha a kuncsaftok panaszkodtak rájuk.

Így számolták fel a rendőrök a magyar prostimaffiát

Ripost
-
 20.02.19 07:15Baleset-bűnügy

Prostituáltnak adták el a lányokat az elmúlt négy évben, minden pénzüket elvették, és sokszor meg is verték őket. A Készenléti Rendőrség csapott le rájuk, de negyedik társuk még szökésben van.

Így számolták fel a rendőrök a bűnszervezetet

Police
-
 20.02.19 05:10Baleset-bűnügy

Így számolták fel a rendőrök a bűnszervezetet ORFK Kommunikációs Szolgálat2020. 02. 19., sze - 05:10 A prostituáltakat futtató banda tagjai egyszerűen megverték a lányokat, ha a kuncsaftok panaszkodtak rájuk. Állandó felügyelet alatt tartották őket, a pénzüket pedig elvették.