A mesterséges intelligencia koalíció tagja lett a 4iG Nyrt.

Magyar Nemzet
-
  20.02.18 15:12 Gazdaság

Magyarország egyik vezető It vállalataként csatlakozott a 4iG Nyrt. az innovációs és technológiai miniszter kezdeményezésére létrehozott Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz (Mi Koalíció). A szakmai fórum együttműködési lehetőséget biztosít a fejlődési irányok meghatározásában az Mi fejlesztők és felhasználók, azaz a piaci és az állami szereplők,

6 kapcsolódó hír

A 4iG csatlakozott a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz

Portfolio
-
  20.02.18 15:14 Gazdaság

A 4iG csatlakozott az innovációs és technológiai miniszter kezdeményezésére létrehozott Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz (MI Koalíció). A 4iG stratégiai célja, hogy a jövőben nagyobb súllyal vegyen részt mesterséges intelligencia alapú rendszerek és szolgáltatások fejlesztési irányainak meghatározásában olyan területeken – pl.…

Elkészült a kormány MI-stratégiája

Az Üzlet
-
  20.02.18 09:36 Gazdaság

Elkészült a Mesterséges intelligencia stratégia, amely a mesterséges intelligencia (MI) térhódításával jelentkező technikai és a humán-tudomány területére tartozó kérdésekre keres választ - közölte az innovációs és technológiai miniszter.

A 4iG csatlakozott a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz

hirado.hu
-
  20.02.18 16:14 Belföld

A magyarországi MI Koalíció 78 nemzetközi és hazai cég részvételével alakult meg 2018 őszén.

MIK: közösen a 4iG-vel a mesterséges intelligencia fejlesztéséért

VG
-
  20.02.18 15:15 Infotech

A Mesterséges Intelligencia Koalíció tagjai közösen határoznák meg a mesterséges intelligencia hazai fejlesztésének irányait. Ehhez csatlakozott a 4iG.

Palkovics: a kormány segíti a munkanélkülivé lett ózdiak elhelyezkedését

OrientPress
-
  20.02.17 10:40 Belföld

A kormány segíti a munkanélkülivé váló ózdiak elhelyezkedését – közölte pénteken az innovációs és technológiai miniszter a városban, miután Riz Gábor fideszes képviselő társaságában önkormányzati vezetőkkel és az Abb cég vezetőivel egyeztetett.

A mesterséges intelligencia koalíció tagja lett a 4iG

Computerworld
-
  20.02.18 16:13 Gazdaság

A szakmai fórum együttműködési lehetőséget biztosít a fejlődési irányok meghatározásában az MI fejlesztők és felhasználók, azaz a piaci és az állami szereplők, valamint az akadémiai szféra és a szakmai szervezetek számára.