Koronavírus: karanténba kerül a holland óceánjáróról hazatért harmadik magyar is

Szeretlek Magyarország
-
  20.02.18 17:12 Belföld

Az MS Westerdam hajón három magyar tartózkodott, ketten már hétfőn este karanténba kerültek, egy harmadik ember viszont a magyar külügy tudta nélkül tért haza.

12 kapcsolódó hír

Koronavírus: karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar

ATV
-
  20.02.17 20:25 Belföld

Karanténba kerül az óceánjáró hajóról hazatért két magyar állampolgár - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hétfő este az MTI-vel.

Karanténba kerültek a hajóról hazatért magyarok

NLC
-
  20.02.18 06:02 Egészség

Kambodzsában vesztegeltek, miután több ország is elutasította a fogadásukat a koronavírustól tartva.

Két magyar kerül karanténba a koronavírus miatt

Portfolio
-
  20.02.17 19:36 Gazdaság

Karanténba kerül az óceánjáró hajóról hazatért két magyar állampolgár - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hétfő este az MTI-vel.

Több településen rossz a levegő minősége

Napi
-
  20.02.18 17:56 Belföld

Ismét többfelé romlott a levegőminőség magas szállópor-tartalom miatt - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ kedden az MTI-vel.

Karanténba kerül két magyar, akik a koronavírus-fertőzött óceánjárón voltak

Propeller
-
  20.02.17 19:28 Belföld

Karanténba kerül az óceánjáró hajóról hazatért két magyar állampolgár – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hétfő este az MTI-vel. Fotó: MTI/Balogh Zoltán A két magyar február 1-14. között tartózkodott az MS Westerdam hajón. Az óceánjáró a múlt héten kötött ki Kambodzsában, miután több ország is elutasította a…

Észak-Koreába is átterjedhet a kór

Magyar Nemzet
-
  20.02.17 07:17 Külföld

Hazatérhetett az a hét magyar állampolgár, akiket két hétre különítettek el karanténban, miután hazatértek a fertőzött Vuhanból.

Koronavírus: karanténba kerül az óceánjáróról hazatért két magyar

Hírklikk
-
  20.02.17 19:55 Belföld

Karanténba kerül az óceánjáró hajóról hazatért két magyar állampolgár– közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) hétfő este.

Koronavírus: újra karanténba kerül az a két magyar, akik az óceánjáróról tértek haza

Blikk
-
  20.02.17 21:50 Külföld

Hazatérésük után újra karanténba került két magyar állampolgár – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) az MTI-vel.

Menczer Tamás: Továbbra sincs koronavírussal fertőzött magyar beteg

Magyar Nemzet
-
  20.02.18 15:17 Belföld

Müller Cecília országos tisztifőorvos elmondta: az óceánjáró hajóról szombaton hazatért két magyar állampolgár hétfő este óta karanténban van, mindketten tünetmentesek.

Ismét rosszabb a levegő 

OrientPress
-
  20.02.18 15:20 Belföld

Ismét többfelé romlott a levegőminőség magas szállópor-tartalom miatt – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ kedden az MTI-vel.

Szálló por – Ismét romlott a levegőminőség

Közszolgálat
-
  20.02.18 12:28 Belföld

Ismét többfelé romlott a levegőminőség magas szállópor-tartalom miatt – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ kedden az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint egészségtelen ...

Ismét romlott a levegőminőség

Debreceni Nap
-
  20.02.18 14:49 Időjárás

Ismét többfelé romlott a levegőminőség magas szállópor-tartalom miatt – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ kedden az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint egészségtelen a levegő minősége Putnokon és Sajószentpéteren, további hét településen (Budapest, Dunaújváros, Kazincbarcika, Miskolc, Nyíregyháza, Tököl és Vác) pedig…