Gyurcsány vagyonnyilatkozatáról újabb furcsaság derült ki

Lokál
-
  20.02.13 14:36 Belföld

Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozataival kapcsolatban ismét ellentmondások derültek ki. Ugyan a DK elnöke korábban azt mondta, hogy 100 milliót költöttek el az elmúlt években a budai házuk átépítésére, felújítására, ebből azonban nem látszik semmi kívülről.

7 kapcsolódó hír

Gyurcsány: Itt az ideje, hogy az összes politikus megmutassa, hogyan él

ATV
-
  20.02.12 14:41 Belföld

A Demokratikus Koalíció elnöke Facebook-oldalán reagált arra, hogy a Fidesz vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez ellene. Szerinte viszont akkor nem csak neki, hanem a kormánypárti politikusoknak is meg kellene mutatniuk, milyen körülmények között élnek.

Gyurcsány Ferenc akkor számol el azzal, mire költötte a vagyonát, ha ezt Orbán Viktor is megteszi

168 Óra Online
-
  20.02.12 17:13 Belföld

Gyurcsány Ferenc egy videóval reagált arra, hogy a Fidesz vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez ellene, mert nem költötte el a kétmilliárdos osztalékát.

Gyurcsány: Na, akkor narancsillatú borzocskáim!

444.hu
-
  20.02.12 15:36 Belföld

A DK elnöke közölte, hogy akkor számol el azzal, mire költötte a leadózott vagyonát, ha ezt a gyerekét drága külföldi iskolában taníttató, magángéppel külföldi meccsekre járó miniszterelnök is megteszi.

Gyurcsány: elszámolok a vagyonommal, ha Orbán megmutatja, hogy miből futja a luxuskiadásaira

Propeller
-
  20.02.12 20:48 Belföld

Vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez Gyurcsány Ferenc ellen a Fidesz, mert a DK elnöke nem költötte el a kétmilliárdos osztalékát. Gyurcsány egy videóval reagált a vádakra, ebben azt mondja, pártja pár napon belül benyújt egy törvényjavaslatot arról, hogy ne csak azt nézzék meg, a képviselőknek hogyan növekedett a vagyona, hanem…

Százmilliókat kérnek számon Gyurcsányon

Magyar Nemzet
-
  20.02.12 05:50 Belföld

Miután magyarázkodása ellenére sem tudott százmilliókkal elszámolni, a Fidesz–Kdnp vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez Gyurcsány Ferenc ellen.

Gyurcsány Ferenc: „Na akkor narancsillatú borzocskáim”

Városi Kurír
-
  20.02.12 17:25 Belföld

Vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez Gyurcsány Ferenc ellen a Fidesz-KDNP, mert a kormánypártok szerint tisztázni kell, hogy „ki-be röpködnek milliárdok és százmilliók” a DK elnöke körül – írtuk tegnap Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója budapesti sajtótájékoztatója nyomán. Úgy tűnik, hamar megjött a válasz,…

Elképesztő összeget költött Gyurcsány a luxusvilla felújítására

Ripost
-
  20.02.13 14:17 Belföld

Újabb meglepő ellentmondások derültek ki Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozataival kapcsolatban. A DK elnöke korábban azt mondta, hogy 100 milliót költöttek el az elmúlt években a budai házuk átépítésére, felújítására. Az Origo munkatársai azonban a helyszínen járva meggyőződtek arról, hogy, kívülről semmi nem változott. Nem újítottak fel…