A CDU lemondott elnöke mégis találkozott Orbánnal

ATV
-
  20.02.10 20:07 Külföld

A CDU elnöke ma jelentette be a lemondását, de ő is találkozott ma Orbán Viktor miniszterelnökkel, aki Angela Merkellel tárgyalt délután Berlinben.

4 kapcsolódó hír

Orbán-Merkel találkozó: a CDU szeretné, ha a Fidesz a Néppárton belül maradna

ATV
-
  20.02.11 20:21 Külföld

A CDU szeretné, ha a Fidesz az Európai Néppárton belül maradna, és erről mi is készek vagyunk egyeztetni. Ezt Berlinben posztolta Novák Katalin a Facebook-oldalára még tegnap este azután, hogy Orbán Viktor tárgyalt Angela Merkellel. Novák Katalin nem közölt részleteket, csak annyit fűzött hozzá, hogy izgalmas napon vannak túl.

Plusz-mínusz: Óriási csalódás a magyar ellenzéknek a Merkel-Orbán találkozó sikere

Magyar Nemzet
-
  20.02.12 13:27 Külföld

Hétfőn Orbán Viktor Berlinben tárgyalt a német kancellárral, ahol Angela Merkel dicsérte a magyar gazdaságot. Többek között ez is téma volt a Hír Tv Plusz-mínusz című műsorában.

A világ orbánjait nem lehet mérsékelni

Hírklikk
-
  20.02.11 18:50 Külföld

Orbán Viktor és Angela Merkel hétfői találkozója a vártnál lényegesen csekélyebb figyelmet keltett a német sajtóban: a nap fő híre a CDU elnökének, és egyben a kancellári tisztség várományosának lemondása volt. Alább az Orbán-látogatás visszhangjából szemlézünk.

Ezért nem kapott akkora nemzetközi figyelmet a Merkel–Orbán találkozó

Huppa
-
  20.02.12 11:22 Vélemény

Orbán Viktor és Angela Merkel hétfői találkozója találkozója a vártnál lényegesen csekélyebb figyelmet keltett a nemzetközi sajtóban: a nap fő híre a CDU elnökének és egyben a kancellári tisztség várományosának lemondása volt. A német kormány oldalán a következő, meglehetősen szűkszavú közlemény olvasható: „Közösen előre vinni az európai…