Biztosítót vesz három környező országban az Uniqa, hatalmasat ugrott az árfolyam

Portfolio
-
  20.02.10 18:16 Gazdaság

Az Uniqa közel 1 milliárd euróért felvásárolja az Axa leányvállalatait három növekvő európai piacon, Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában – közölte a társaság. A jelentős akvizíció 5 millió új ügyfelet és 8 millió euró értékű plusz biztosítási díjat jelent az osztrák biztosítási vállalatnak. A biztosító árfolyama közel 8%-ot erősödött ma

4 kapcsolódó hír

Terjeszkedik az UNIQA

MMonline
-
  20.02.11 09:17 Gazdaság

Az UNIQA közel 1 milliárd eurós vételáron vásárolja fel az AXA leányvállalatait olyan növekvő európai piacokon, mint Lengyelország, a Cseh Köztársaság és Szlovákia. Ez a hatalmas akvizíció 5 millió új ügyfelet és 8 millió euró értékű plusz biztosítási díjat jelent az osztrák biztosítási vállalatnak. Összesen 5 millió ügyfél, 2100 munkatárs és 800…

Kelet-Európában terjeszkedik az osztrák sikercég

Napi
-
  20.02.11 08:45 Cégvilág

Az Uniqa közel egymilliárd eurós vételáron vásárolja fel az AXA leányvállalatait olyan növekvő európai piacokon, mint Lengyelország, a Cseh Köztársaság és Szlovákia. Az akvizíció ötmillió új ügyfelet és nyolcmillió euró értékű plusz biztosítási díjat jelent az osztrák biztosítási vállalatnak - közölte az Uniqa.

Kelet- és Közép-Európában terjeszkedik az Uniqa

Realista
-
  20.02.11 09:00 Otthon

Az UNIQA közel 1 milliárd eurós vételáron vásárolja fel az AXA leányvállalatait olyan növekvő európai piacokon, mint Lengyelország, a Cseh Köztársaság és Szlovákia. Ez a hatalmas akvizíció 5 millió új ügyfelet és 8 millió euró értékű plusz biztosítási díjat jelent az osztrák biztosítási vállalatnak.

A régióban terjeszkedik az Uniqa

VG
-
  20.02.10 18:37 Gazdaság

Az Uniqa közel 1 milliárd eurós vételáron vásárolja fel az AXA leányvállalatait Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában.