Koronavírus: három műszakban gyártják a védőfelszereléseket a magyar börtönökben

HVG
-
  20.02.07 17:16 Külföld

A Japán partjainál karanténba zárt óceánjárón dolgozó zenész testvérpár és a felszolgálóként dolgozó magyar jól van. A másik két, Vuhanban ragadt magyar pedig nem akar hazajönni.

7 kapcsolódó hír

Vannak, akik napokig nem láttak napfényt – így élnek az utasok a karantén alá vett óceánjárón

Közel 3700 ember ragadt a Japán partjainál kikötött Diamond Princess fedélzetén, köztük három magyar is. Több utas a neten számol be arról, hogyan zajlanak a napjaik a külvilágtól és egymástól is elzárva.

Koronavírus: újabb fertőzöttek a Japán óceánjárón

Vásárhely24
-
  20.02.07 08:44 Külföld

A Japánban, Jokohama partjainál karantén alá helyezett óceánjáró hajó további 41 utasáról állapították meg, hogy megfertőződtek az újfajta koronavírussal – jelentette pénteken a japán egészségügyi minisztérium. A közléssel 61-re emelkedett a hajón a tüdőgyulladást okozó vírus fertőzöttjeinek száma.

Élet egy szállodahajón, karanténban

Index
-
  20.02.07 12:51 Külföld

Japán partjainál rostokol egy óriási óceánjáró, amelynek utasai között kimutatták a koronavírust. Néhány utas buzgón tudósít a mindennapokról, a luxusban megélt gyötrő unalomról, elzártságról, félelemről.

Már 61 fertőzött van a japán óceánjárón

Magyar Szó
-
  20.02.07 15:38 Külföld

Újabb 41 fertőzöttet találtak a karantén alá helyezett japán óceánjáró utasai között

Játékokkal nyugtatják az utasokat a koronavírus miatt karanténba került óceánjárón

Az Utazó
-
  20.02.07 15:26 Külföld

Tovább nőtt a koronavírus fertőzéssel diagnosztizált utasok száma a Honkongból érkezett Diamond Princess óceánjáró üdülőhajón, amelyet Jokohama partjainál helyeztek karanténba Japánban. A fertőzés terjedésének veszélye...