Nézőpont Intézet: az ellenzéki pártok abban érdekeltek, hogy ne alakuljon ki egy közös lista

ATV
-
  20.02.07 11:33 Belföld

A DK kitart a közös választási lista mellett, a Jobbik viszont nem kér a DK elnökéből, Gyurcsány Ferencből - mondta Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője pénteken az M1 aktuális csatornán.

6 kapcsolódó hír

Szabályt szegve száguldozott a Momentum elnöke

HírTV
-
  20.02.06 15:11 Vélemény

Fekete-Győr András közösségi oldalán osztott meg egy képet amelyen az látszik, hogy túllépte a sebességhatárt.

Listavita osztja meg az ellenzéki térfelet

Magyar Nemzet
-
  20.02.07 06:30 Belföld

Tekintettel Gyurcsány Ferenc érdekérvényesítő képességére, minden bizonnyal az általa eltervezett egy közös lista fog érvényesülni, amibe bele fog olvadni a Jobbik is – mondta a Magyar Nemzetnek Törcsi Péter.

Szabályt szegve száguldozott a Momentum elnöke

Mandiner
-
  20.02.06 16:21 Vélemény

Fekete-Győr András közösségi oldalán osztott meg egy képet amelyen az látszik, a sebességhatárt jelentősen túllépve 130 helyett 150 kilométer per órával autózik.

Tóth Bertalan MSZP elnök: “történelmi lehetőség van most az ellenzék előtt”

BalraMagyar
-
  20.02.06 14:35 Vélemény

Elengedhetetlen, hogy egy új Magyarország: egy esélyteremtő, tudásalapú, új köztársaság vízióját mutassa be a választóknak az ellenzék – mondta Tóth Bertalan, az MSZP elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában. „Talán történelmi lehetőség”, ha létrejön egy egyezség az ellenzéki erők között a baloldaltól a liberálisokon át a Jobbik…

Tóth Bertalan: mindenkire szükség van az ellenzéki együttműködésben

Hírklikk
-
  20.02.07 11:23 Belföld

Mindenkire szükség van az ellenzéki együttműködésben; a választók erről október 13-án döntöttek – mondta Tóth Bertalan, az MSZP elnöke a Klubrádióban.

Hiller: bevezethetetlen szeptember 1-től az új Nemzeti alaptanterv

PécsiStop
-
  20.02.07 10:43 Belföld

A Nat módosítása ókonzervatív, nem közelebb, hanem távolabb viszi a fiatalokat a modern, XXI. századi, korunkban alkalmazható tudástól, mondta Hiller István, volt oktatási miniszter, az MSZP képviselője szerda este, az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendégeként.