5 kapcsolódó hír

Tavasszal közlekedési tudáspróbán vehetnek részt az iskolások

Nyíregyháza
-
  20.02.06 13:42 Belföld

A közlekedési balesetek csökkentését célozza a gyerekeknek szóló online KRESZ-tudáspróba, amelyen tavasszal minden általános iskola részt vehet – mondta a kerékpározás és aktív kikapcsolódás fejlesztéséért és népszerűsítéséért felelős kormánybiztos csütörtökön az M1-en.

Révész Máriusz: Tavasszal közlekedési tudáspróbán vehetnek részt az általános iskolások

Magyar Nemzet
-
  20.02.06 09:40 Belföld

A diákok annak apropóján adnak számot közlekedési tudásukról, hogy idén Magyarországról rajtol a világ egyik legismertebb kerékpáros körversenye, a Giro d' Italia.

Közlekedési tudáspróbán vehetnek részt az általános iskolások

Magyar Hírlap
-
  20.02.06 09:01 Belföld

Révész Máriusz: A diákok annak apropóján adnak számot közlekedési tudásukról, hogy idén Magyarországról rajtol a világ egyik legismertebb kerékpáros körversenye, a Giro d' Italia

Tavasszal közlekedési tudáspróbán vehetnek részt az általános iskolások

Családháló
-
  20.02.07 08:00 Életmód

A közlekedési balesetek csökkentését célozza a gyerekeknek szóló online KRESZ-tudáspróba, amelyen tavasszal minden általános iskola részt vehet.

Sok múlhat az iskolások Kresz tudásán; tavasszal tesztelhetik is, mit tudnak

Behír
-
  20.02.07 06:24 Belföld

A közlekedési balesetek csökkentését célozza a gyerekeknek szóló online KRESZ-tudáspróba, amelyen tavasszal minden általános iskola részt vehet - mondta a kerékpározás és aktív kikapcsolódás fejlesztéséért és népszerűsítéséért felelős kormánybiztos csütörtökön.