KDNP: Jávort vissza kell hívni pozíciójából a Novákra és Berlusconira tett megjegyzése miatt

ATV
-
 20.02.06 18:14Belföld

A Fidesz szerint Jávor Benedek méltatlanná vált tisztére, miután elfogadhatatlan bejegyzést engedett meg magának Silvio Berlusconi és Novák Katalin közös fényképével kapcsolatban. Az ellenzék szerint viszonyt ennyit el kell tudnia viselni egy közszereplőnek.

5 kapcsolódó hír

Jávor Benedek visszahívását szorgalmazzák a kormánypártok

Blikk
-
 20.02.06 19:58Belföld

A Fidesz szerint Jávor Benedek, Budapest EU-irodájának vezetője méltatlanná vált tisztére, miután elfogadhatatlan bejegyzést engedett meg magának Silvio Berlusconi és Novák Katalin közös fényképével kapcsolatban. Az ellenzék szerint viszont ennyit el kell tudni viselni egy közszereplőnek.

Jávor alpári módon támadta Novákot

Magyar Nemzet
-
 20.02.06 07:29Belföld

Felháborító, szexista Twitter-bejegyzésben kommentálta Novák Katalinnak egy Silvio Berlusconival közös fotóját a Párbeszéd politikusa.

Karácsony hallgat

Magyar Nemzet
-
 20.02.07 11:15Belföld

A Fidesz felszólította Karácsony Gergelyt, hogy mentse fel pozíció­jából a főváros brüsszeli irodavezetőjét, Jávor Benedeket, a Novák Katalinra nézve sértő, szexista Twitter-bejegyzése miatt.

Petíciót indítottak Jávor Benedek leváltásáért

Origo
-
 20.02.07 15:44Belföld

Karácsony brüsszeli embere a Fidesz alelnökének Silvio Berlusconinál tett látogatását kommentálta.

Jávor visszahívását kérik

RTL Klub
-
 20.02.06 18:35Bulvár

Politikai botrány okozott Jávor Benedek egy twitter-bejegyzésével. A fővárosi önkormányzat brüsszeli képviseletének vezetője azt írta: Imádkozik, nehogy Novák Katalin egy bungabunga parti közepén találja magát. Így kommentálta közösségi oldalán, a szexbotrányairól is ismert olasz politikus, Silvio Berlusconi, és a családügyi államtitkár római…