A "Spájz girls" innovatív zöldségrudacskákkal rukkolt elő

Magyar Mezőgazdaság
-
  20.02.05 11:30 Gazdaság

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar hallgatóinak eredményeit is elismerték a Sirha nemzetközi élelmiszeripari és horeca szakkiállításon, amely február 4-6. között kerül megrendezésre a Hungexpo területén. A kitüntetés apropóját, valamint a kiállításon való részvételt a METRO nagykereskedelem által tavalyi évben kiírt hallgatói…

10 kapcsolódó hír

Megnyitotta kapuit a HoReCa szakkiállítás

Agrotrend
-
  20.02.05 09:52 Gazdaság

A Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon 2014 óta negyedik alkalommal találkoznak a szakma képviselői az élelmiszeripar, pék- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar, csomagolóipar és gasztronómia területéről.

Új piacok nyílhatnak meg a magyar élelmiszeripari vállalkozók előtt

Agrárszektor
-
  20.02.05 14:30 Mezőgazdaság

A színvonalas gasztronómia, de a sikeres élelmiszeripar sem képzelhető el kiváló minőségű, egészséges és friss alapanyagok nélkül - mondta Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon.

A fejes káposzta lett a kötelező zöldséghozzávaló a Bocuse döntőn

BDPST24
-
  20.02.04 17:23 Életmód

Megkezdődött az év legrangosabb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása, a Sirha Budapest. A Metro immár negyedik alkalommal kiemelt szakmai partnere és támogatója a nemzetközi eseménynek. A megnyitó után Zsigó Róbert, élelmiszerbiztonságért felelős államtitkár is körbejárta a kiállításon a Metro közel ezer négyzetméteres standját, ahol…

A kiváló hazai alapanyagokkal sikeresek lehetünk

OrientPress
-
  20.02.04 16:00 Gazdaság

Szívügyünk, hogy a magyar gasztronómia csúcsteljesítményei a hétköznapokat is szebbé tegyék. Minőségi gasztronómia, de sikeres élelmiszeripar sem képzelhető el kiváló minőségű, egészséges és friss alapanyagok nélkül – mondta Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és…

Elismerés a Szent István Egyetem diákjainak

Store Insider
-
  20.02.05 09:03 Gazdaság

Leendő magyar élelmiszermérnököket díjaztak a Sirhán.

A kiváló hazai alapanyagokkal sikeresek lehetünk

Trademagazin
-
  20.02.05 10:40 Gazdaság

Szívügyünk, hogy a magyar gasztronómia csúcsteljesítményei a hétköznapokat is szebbé tegyék. Minőségi gasztronómia, de sikeres élelmiszeripar sem képzelhető el kiváló minőségű, egészséges és friss alapanyagok nélkül – mondta Zsigó Róbert

A fejes káposzta lett a kötelező zöldséghozzávaló a Bocuse döntőn

Mindmegette
-
  20.02.05 10:00 Életmód

Megkezdődött az év legrangosabb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása, a Sirha Budapest. A METRO immár negyedik alkalommal kiemelt szakmai partnere és támogatója a nemzetközi eseménynek. A megnyitó után Zsigó Róbert, élelmiszerbiztonságért felelős államtitkár is körbejárta a kiállításon a METRO közel ezer négyzetméteres standját,…

A Szent István Egyetem élelmiszermérnök hallgatóit is díjazták Európa legjelentősebb élelmiszeripari és vendéglátói sza…

Közszolgálat
-
  20.02.04 22:45 Színes

A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar hallgatóinak eredményeit is elismerték a Sirha nemzetközi élelmiszeripari és horeca szakkiállításon, amely február 4-6. ...

A fejes káposzta lett a kötelező zöldséghozzávaló a Bocuse döntőn

Turizmus Online
-
  20.02.04 20:49 Recept

Szivárványos pisztrángból, illetve fürjből és kacsamájból készülnek majd a versenyfogások.

Kedden kezdődik a Sirha – podcast

Turizmus.com
-
  20.02.03 16:56 Utazás

Egyre nagyobb hírnévnek örvend a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HORECA szakkiállítás, mondta el a Trend Fm műsorában Tihanyi Klára, a Hungexpo kiállításigazgatója.