Polt Péter az Unió csalás elleni hivatalának főigazgatójával találkozott

ATV
-
  20.01.31 14:20 Belföld

Polt Péter legfőbb ügyész hivatalában fogadta az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) főigazgatóját, Ville Italát; a találkozón a felek a szervezetek közötti együttműködés további elmélyítésében állapodtak meg - közölte a Legfőbb Ügyészség pénteken az MTI-vel.

8 kapcsolódó hír

Polt Péter az OLAF vezetőjével tárgyalt

Az Üzlet
-
  20.01.31 14:55 Gazdaság

Polt Péter legfőbb ügyész hivatalában fogadta az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) főigazgatóját, Ville Italát: a szervezetek közötti együttműködés további elmélyítésében állapodtak meg.

Polt Péter találkozott az OLAF vezetőjével

24.hu
-
  20.01.31 14:23 Belföld

Polt Péter legfőbb ügyész hivatalában fogadta az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) főigazgatóját, Ville Italát; a találkozón a felek a szervezetek

Szorosabban együttműködik az EU-pénzeknél az OLAF és a Legfőbb Ügyészség

Portfolio
-
  20.01.31 17:25 Gazdaság

Miután egy EU-forrásokról szóló reggeli konferencián az OLAF és a tagállami hatóságok közötti szorosabb együttműködést szorgalmazta az EU Csalás Elleni Hivatalának Budapestre látogató elnöke, meg is állapodtak erről a délelőtt során a magyar Legfőbb Ügyészséggel – derült ki utóbbi intézmény közleményéből.

A Legfőbb Ügyész az Európai Csalás Elleni Hivatal főigazgatójával találkozott

Jogászvilág
-
  20.01.31 14:09 Gazdaság

Dr. Polt Péter és - a minden tagállamot érintő bemutatkozó látogatása keretében Magyarországra érkezett - Ville Itälä először folytatott megbeszélést, amióta az OLAF főigazgatójának kinevezték. A találkozó középpontjában az eddigi együttműködés áttekintése, és a kapcsolatok további erősítése volt.

Polt Péter az Olaf főigazgatójával találkozott

444.hu
-
  20.01.31 14:26 Baleset-bűnügy

A magyar ügyészség szerint az együttműködés további elmélyítése volt a téma.

Polt Péterrel találkozott az unió csalás ellen hivatalának főigazgatója

HVG
-
  20.01.31 13:52 Belföld

A megvalósult találkozóról közleményt adott ki a legfőbb ügyész hivatala. A két szervezet jó munkakapcsolatban áll, írták.

A Legfőbb Ügyész az Európai Csalás Elleni Hivatal főigazgatójával találkozott

Magyar Nemzet
-
  20.01.31 15:02 Belföld

Polt Péter legfőbb ügyész hivatalában fogadta az Olaf főigazgatóját, Ville Italát; a találkozón a felek a szervezetek közötti együttműködés további elmélyítésében állapodtak meg.

Polt Péter az OLAF főigazgatójával tárgyalt

Hírklikk
-
  20.01.31 18:25 Belföld

A legfőbb ügyész hivatalában fogadta az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) főigazgatóját, Ville Italát; a találkozón a felek a szervezetek közötti együttműködés további elmélyítésében állapodtak meg – közölte a Legfőbb Ügyészség pénteken.