Századvég: Morálisan vállalhatatlan Niedermüller Péter rasszista nyilatkozata

HírTV
-
  20.01.28 12:19 Vélemény

Niedermüller Péter kijelentése miatt egyébként csütörtök délután 17 órától tüntetés lesz az erzsébetvárosi polgármesteri hivatal előtt.

5 kapcsolódó hír

Tüntetést szerveznek Niedermüller Péter ellen

Magyar Nemzet
-
  20.01.28 15:04 Belföld

Az eseményen felszólal Bayer Zsolt, Hollik István, Illés Boglárka, illetve Bajkai István, az esemény főszervezője is.

Bayer Zsolték tüntetést szerveznek Niedermüller Péter ellen

Hírklikk
-
  20.01.28 07:49 Belföld

A Hír TV Sajtóklub című műsorának hétfő esti adásában Bayer Zsolt bejelentette: csütörtökre tüntetést szerveznek Niedermüller Péter ellen az erzsébetvárosi polgármesteri hivatal elé. Ő lesz az egyik vezérszónok – írja a 444.hu.

Fábián András: Fehér, hetero, keresztény

Huppa
-
  20.01.29 09:23 Vélemény

Bajkai István országgyűlési képviselő felháborodott. Nem megháborodott, ha esetleg félreolvasta volna valaki, hanem felfele. A jogászdoktor demonstrációt szervez holnap délutánra Erzsébetváros polgármesteri hivatala elé (melynek egyik vezérszónoka Bayer Zsolt lesz). Ezen már jelezte részvételét a helyi Fidesz és a Fidelitas szervezete –…

Fokozódik a hangulat: tiltakozik a Fidesz Niedermüller Péter ellen, tüntetést szerveztek

Blikk
-
  20.01.28 11:54 Belföld

Csütörtökön délután öt órától tüntetést tart a Fidesz erzsébetvárosi szervezete, a KDNP és a Fidelitas Niedermüller Péter nyilatkozata miatt.

Bayer Zsolt bejelentette: “nem lesz hagyva annyiban”, tüntetés lesz!

Városi Kurír
-
  20.01.28 11:55 Belföld

Bayer Zsolt publicista a Hír TV Sajtóklub hétfői adásában azt nem akarta bevállalni, hogy Békemenetet szervezzen, de azt belengette, “Tüntetés lesz csütörtökön az erzsébetvárosi polgármesteri hivatal előtt”. Vezérszónok: Bayer Zsolt, “műsorvezető”: Huth Gergely A KDNP és a Fidelitas által szervezett demonstrációt azért tartják, mert a…