Mit mutat az ellenzéki viselkedés?

Magyar Nemzet
-
  20.01.23 13:28 Belföld

Fekete-Győr András szerint a választók kiemelték a Dk-t és a Momentumot, így a 2020-as választáson már ez a két párt fogja meghatározni az ellenzéket.

6 kapcsolódó hír

Közkedvelt politikusok sora áll ki Pollreisz Balázs mellett

Ez a lényeg
-
  20.01.23 13:14 Belföld

Az Európai Parlament alelnöke, Dobrev Klára és a Momentum elnöke, Fekete-Győr András is kiállt az ellenzék közös győri polgármesterjelöltje, Pollreisz Balázs mellett.

Gyurcsány Ferenc nem kertelt, elárulta, mi a kulcskérdés

Infostart
-
  20.01.23 18:57 Belföld

A várakozásokon felül jól teljesítettek az ellenzéki polgármesterek az október 13-i megválasztásuk óta eltelt száz napban – fogalmazott Gyurcsány Ferenc az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol arról is szó esett, hogy a Demokratikus Koalíció mit gondol az Orbán-kormányról.

Nyilvánosságra hozta vagyonnyilatkozatát Pollreisz Balázs

Ugytudjuk
-
  20.01.24 08:29 Megyei

A győri ellenzék jelöltje azt mondja: neki nincs mit titkolnia.

Hogyan tudná fideszes többség mellett vezetni Győrt az ellenzék jelöltje?

Azonnali
-
  20.01.23 19:50 Vélemény

Teltház előtt tartott lakossági fórumot Győrben Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, Karácsony Gergely budapesti főpolgármester, és az összefogott ellenzék közös polgármesterjelöltje, Pollreisz Balázs. Az ellenzéki polgármesterek szerint a Fidesz nem szereti az autonómiát, de a nyilvánosságra kell támaszkodni, és nem szabad félni.

Mit mutat az ellenzéki viselkedés?

Gondola
-
  20.01.23 13:59 Belföld

Mutatja-e a „magára találás” jeleit a hazai ellenzék, képesek lennének-e összefogva az ország kormányzásra és milyen tanulságokat lehet leszűrni az önkormányzati választás óta eltelt száz nap alapján? Erről volt szó ma a HírTV Plusz-mínusz című műsorában

Pollreisz Balázs: Nem lefutott ez a meccs

Népszava
-
  20.01.24 06:45 Belföld

Arra számítok, hogy az történik majd mint a jászberényi megismételt választáson: többen szavaznak és veszít a Fidesz – mondta az ellenzék közös győri polgármesterjelöltje, Pollreisz Balázs.