Milliókra pályázhatnak a társasházak

Piac és Profit
-
  20.01.21 13:06 Gazdaság

3 millió forinttal növelte meg az OTP Business a Társasházi Pályázat keretösszegét, így idén összesen 15 millió forint vissza nem térítendő forrást nyerhetnek a lakóközösségek.

4 kapcsolódó hír

Még több vissza nem térítendő forrás a társasházaknak

Növekedés
-
  20.01.21 13:08 Gazdaság

3 millió forinttal növelte meg az OTP Business a Társasházi Pályázat keretösszegét, így idén összesen 15 millió forint vissza nem térítendő forrást nyerhetnek a lakóközösségek

Már 15 millió forintot nyerhetnek a társasházak az OTP-től

Azenpenzem
-
  20.01.21 15:03 Gazdaság

Megnövelte azt az összeget az OTP, amit a nála sikeresen pályázó társasházak szerezhetnek meg. A megújult kiírás szerint két kategóriában, összesen 20 társasházat vagy lakásszövetkezetet támogat a hitelintézet a fejlesztési, közösségépítési, biztonsági és állagmegóvási beruházások megvalósításában.

Még több vissza nem térítendő forrás a társasházaknak

ProfitLine
-
  20.01.21 22:00 Gazdaság

3 millió forinttal növelte meg az OTP Business a Társasházi Pályázat keretösszegét, így idén összesen 15 millió forint vissza nem térítendő forrást nyerhetnek a lakóközösségek, ha élnek a lehetőséggel. A megújult kiírás értelmében két kategóriában, összesen 20 társasházat vagy lakásszövetkezetet támogat a hitelintézet a fejlesztési, közösségépítési

Még több vissza nem térítendő forrás a társasházaknak

Realista
-
  20.01.21 13:00 Otthon

3 millió forinttal növelte meg az OTP Business a Társasházi Pályázat keretösszegét, így idén összesen 15 millió forint vissza nem térítendő forrást nyerhetnek a lakóközösségek. Két kategóriában, 20 társasházat vagy lakásszövetkezetet támogat a hitelintézet a fejlesztési, közösségépítési, biztonsági és állagmegóvási beruházások megvalósításában.