Továbbterjedt a tüdőgyulladást okozó új koronavírus Kínában

WebBeteg
-
  20.01.22 09:03 Külföld

Négyszáz fölé nőtt az új koronavírussal fertőzöttek száma Kínában, ahol a járvány már az ország 13 régióját elérte - közölte a Nemzeti Egészségügyi Bizottság.

8 kapcsolódó hír

Az új koronavírus terjedésétől tartanak

Infostart
-
  20.01.21 13:40 Külföld

Több ázsiai ország óvintézkedéseket vezetett be az újonnan azonosított, tüdőgyulladást okozó koronavírussal szemben kedden, miközben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelezte: további megbetegedések megjelenésére számít a következő napokban az ellenőrzések fokozásával. Az új vírus eddig hat emberéletet követelt.

Új halálos tüdőgyulladás vírus terjed

Ridikül
-
  20.01.22 09:09 Külföld

Komoly intézkedéseket vezettek be Kínában egy új, eddig ismeretlen koronavírus okozta a tüdőgyulladással járó járvány miatt. A fertőzés emberről-emberre terjed, meglehetősen gyorsan.

Továbbterjedt a tüdőgyulladást okozó új koronavírus Kínában

Dehir
-
  20.01.22 08:07 Külföld

Peking - Négyszáz fölé nőtt az új koronavírussal fertőzöttek száma Kínában, ahol a járvány már az ország 13 régióját elérte.

Világszerte kitört a víruspánik: ezek voltak az elmúlt évek legsúlyosabb járványai

Noizz
-
  20.01.22 12:48 Külföld

Noha egy darabig úgy tűnt, hogy a kínaiaknak sikerül az új típusú koronavírus okozta tüdőgyulladás-járványt megfékezniük, az utóbbi napokban a járvány újult erőre kapott, és egyre több országból jelentik a megjelenését.

Továbbterjedt a tüdőgyulladást okozó új koronavírus Kínában, az Egyesült Államokban diagnosztizálták az első megbet…

Pharmindex
-
  20.01.22 00:00 Külföld

Négyszáz fölé nőtt az új koronavírussal fertőzöttek száma Kínában, ahol a járvány már az ország 13 régióját elérte - közölte a Nemzeti Egészségügyi Bizottság kedd este.

Ázsia készültségben van az új koronavírus miatt, a WHO további megbetegedésekre számít

Parameter
-
  20.01.21 13:06 Külföld

A WHO szóvivője, Tarik Jasarevic arra figyelmeztetett, hogy Kína más térségeiben és új országokban is felütheti a fejét a kórokozó. "Az ellenőrzések és a tesztelések kiterjesztésével valószínűleg további esetekre derül fény" - mutatott rá Jasarevic. A világszervezet mindazonáltal egyelőre nem javasolja utazási korlátozások életbe…