Londoni elemzők: a gyenge forint mellett is kényelmes helyzetben az MNB

Portfolio
-
  20.01.20 17:51 Gazdaság

Londoni pénzügyi elemzők friss magyar gazdasági helyzetértékelése szerint jelenleg "finomhangolási üzemmódban" működik a magyar monetáris politika, ami arra vall, hogy nem várható jelentősebb módosítás, hacsak a magyar gazdaságot nem éri külső sokk. Az MTI által összefoglalt három londoni banki elemzés egyike sem számított arra, hogy…

7 kapcsolódó hír

Londoni elemzők: „Finomhangolási üzemmódban” a magyar monetáris és költségvetési politika

Magyar Nemzet
-
  20.01.20 14:39 Gazdaság

Kiemelik: az Mnb „kényelmes helyzetben” van: az infláció jórészt ellenőrzés alatt áll, és úgy tűnik, hogy a forintárfolyam szűk, 328-336 forint/euró sávban rögzült.

Londoni elemzők: a magyar jegybank kényelmes helyzetben van

Növekedés
-
  20.01.20 15:40 Gazdaság

Londoni pénzügyi elemzők szerint jelenleg "finomhangolási üzemmódban" működik a magyar monetáris és költségvetési politika, ami arra vall, hogy egyik területen sem várható jelentősebb módosítás, hacsak a magyar gazdaságot nem éri külső sokk.

Jöhet a 345-ös forint, a kormány jegeli a nagy pénzosztást - londoni elemzők

Napi
-
  20.01.20 16:37 Belföld

Londoni pénzügyi elemzők szerint jelenleg "finomhangolási üzemmódban" működik a magyar monetáris és költségvetési politika, ami arra vall, hogy egyik területen sem várható jelentősebb módosítás, hacsak a magyar gazdaságot nem éri külső sokk - írja az MTI. A forint 2020 végéig 345 euró környékére gyengülhet.

Londoni elemzők: kordában az infláció, nyugodt marad az MNB

Az Üzlet
-
  20.01.20 16:21 Gazdaság

Londoni pénzügyi elemzők szerint finomhangolási üzemmódban működik a magyar monetáris és költségvetési politika. Egyik területen sem várható jelentősebb módosítás, hacsak a magyar gazdaságot nem éri külső sokk - vélik.

Finomhangolási üzemmódban van a magyar monetáris és költségvetési politika

ProfitLine
-
  20.01.21 06:00 Gazdaság

Londoni pénzügyi elemzők szerint jelenleg finomhangolási üzemmódban működik a magyar monetáris és költségvetési politika, ami arra vall, hogy egyik területen sem várható jelentősebb módosítás, hacsak a magyar gazdaságot nem éri külső sokk.

Takács Zsolt: Londoni elemzők: A 2020-as magyarországi költségvetésben nincs jelentősebb kockázat

Mandiner
-
  20.01.21 11:09 Vélemény

Londoni pénzügyi elemzők szerint jelenleg „finomhangolási üzemmódban” működik a magyar monetáris és költségvetési politika, ami arra vall, hogy egyik területen sem várható jelentősebb módosítás, hacsak a magyar gazdaságot nem éri külső sokk.

Londoni elemzők: finomhangolják a magyar monetáris és költségvetési politikát

Origo
-
  20.01.21 09:03 Gazdaság

A költségvetési finanszírozás pozitív pályán van, és ehhez jelentős hozzájárulást nyújt a lakossági kötvényértékesítés.