Folytatódik a tömeggyilkosságokkal vádolt szír migráns pere a Fővárosi Törvényszéken

888
-
  20.01.21 13:30 Baleset-bűnügy

Iratismertetéssel folyatódott a tömeges kivégzésekkel, terrorcselekménnyel és emberiesség elleni bűntettel vádolt szír férfi, Haszan F. büntetőpere kedden a Fővárosi Törvényszéken. A tárgyalásra szigorú biztonsági intézkedések közepette került sor.

5 kapcsolódó hír

Késsel akarta szexre kényszeríteni a lányt

NLC
-
  20.01.21 19:56 Baleset-bűnügy

Késsel próbálta szexre kényszeríteni a fiatal nőt. Aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt ítélték el.

Békéscsabán árusította a holland kábítószert

Beol
-
  20.01.20 20:07 Baleset-bűnügy

Jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettében mondta ki bűnösnek a Gyulai Törvényszék 2019. május 16-án F. I. vádlottat, és ezért őt 6 év börtönre és 6 év közügyektől eltiltásra ítélte. A vádlott tárgyalása kedden folytatódik.

Kábítószert árult Békéscsabán, jogerősen hat évre ítélték

Jogerősen hat év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla kedden egy helybéli férfit, aki 2017-ben és 2018-ban Hollandiából behozott kábítószert értékesített Békéscsabán. A táblabíróság különösen jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmének bűntettében mondta ki bűnösnek a harmincéves férfit, helybenhagyva az első…

Házuk pincéjében évekig láncra verve tartották a halottá nyilvánított idős nőt - „keményen” odavert a bíróság: felfügges…

Privát Kopó
-
  20.01.21 07:37 Baleset-bűnügy

A Monori járásbíróság hétfőn ítéletet hirdetett az idős nőt láncon tartó pár ügyében - közölte a Budapest Környéki Törvényszék. A monorierdei férfit és nőt személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmény miatt vádoltak.

Két év börtönt kaptak dizájner drogok árusításáért

Hiros
-
  20.01.20 13:17 Baleset-bűnügy

Két év börtönbüntetésre ítélt hétfőn a Kecskeméti Járásbíróság három vádlottat, akiket tizenegy társukkal együtt új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntettének elkövetésével vádoltak. Az ítélet jogerős.