Könnyű vegán fogás: szezámos-fenyőmagos hummusz

Női NetCafe
-
  20.01.19 07:08 Recept

Hozzávalók: másfél csésze csicseriborsó, fél csésze szezámmag, fél csésze víz, fél teáskanál római kömény (vagy konyhakömény), fél teáskanál só, 1 gerezd fokhagyma, fél citrom leve.

1 kapcsolódó hír

Keleti ízek nem csak vegetáriánusoknak

Győr Plusz
-
  20.01.18 16:01 Megyei

Füstös padlizsánkrém sült céklával Padlizsánkrém: 2 db padlizsán 1 gerezd fokhagyma só, bors pár csepp folyékony füst 2 db tojássárgája 1,5 dl étolaj fél citrom leve Cékla: 1 kg cékla 2-3 ek. méz 1-2 ek. balzsamecet só A padlizsánokat héjastól grill lapon addig sütögetjük, amíg meg nem puhulnak, teljesen össze nem lottyadnak. Ekkor zacskót…