Ezek a termálvíz jótékony hatásai

Napidoktor
-
  20.01.19 10:05 Életmód

Magyarország köztudottan termálvíz-nagyhatalom, aminek előnyeivel a fiatalok is mindinkább tisztában vannak, mert egyre többen keresik fel a termálfürdőket – derül ki a hévízi NaturMed Hotel Carbona adataiból. Az orvosszakértő szerint ez nem véletlen, hiszen a termálvíz sok, a modern életvitelhez kapcsolódó problémára is megoldást kínál. Egyre…

5 kapcsolódó hír

3 ok, amiért ezt szeretik a magyar fiatalok

Életforma
-
  20.01.19 16:04 Életmód

Magyarország köztudottan termálvíz-nagyhatalom, aminek előnyeivel a fiatalok is mindinkább tisztában vannak, mert egyre többen keresik fel a termálfürdőket – derül ki az egyik legnagyobb hévízi szálloda adataiból. Orvosszakértőjük szerint ez nem véletlen, hiszen a termálvíz sok, a modern életvitelhez kapcsolódó problémára is megoldást kínál.

Y generáció és a termálvizek: Egyre népszerűbbek a hazai fürdők a fiatalok körében

Biztosító Magazin
-
  20.01.19 20:54 Utazás

Magyarország köztudottan termálvíz-nagyhatalom, aminek előnyeivel a fiatalok is mindinkább tisztában vannak, mert egyre többen keresik fel a termálfürdőket – derül ki a hévízi NaturMed Hotel Carbona adataiból.

Már nemcsak az idősebbek, a fiatalok körében is egyre népszerűbb ez az időtöltés

Pénzcentrum
-
  20.01.19 12:00 Belföld

Magyarország köztudottan termálvíz-nagyhatalom, aminek előnyeivel a fiatalok is mindinkább tisztában vannak, mert egyre többen keresik fel a termálfürdőket. Az orvosszakértő szerint ez nem véletlen, hiszen a termálvíz sok, a modern életvitelhez...

Nem csak az idősebb korosztály szeret termálfürdőzni

Roadster
-
  20.01.19 20:00 Kultúra

Felmérések szerint a fiatalok körében is egyre népszerűbbek a gyógyvizes programok.

Termálfürdőzés: egyre népszerűbb a magyar fiatalok körében

Delina
-
  20.01.18 18:43 Egészség

Magyarország köztudottan termálvíz-nagyhatalom, aminek előnyeivel a fiatalok is mindinkább tisztában vannak, mert egyre többen keresik fel a termálfürdőket – derül ki a hévízi NaturMed Hotel Carbona adataiból. Az orvosszakértő szerint ez nem véletlen, hiszen a termálvíz sok, a modern életvitelhez kapcsolódó problémára is megoldást kínál.