Egészségügyi botrány: Tudta nélkül tettek meddővé egy fiatal nőt Miskolcon

ATV
-
  20.01.20 05:50 Baleset-bűnügy

Azonnali megoldást várnak az egészségügyi ellátórendszer problémáira az ellenzéki pártok. Az MSZP szerint a miskolci kórházban kirobbant botrány is azt igazolja, hogy ma Magyarországon nincs betegjog. Bangóné Borbély Ildikó szerint elfogadhatatlan, hogy egy roma nőt a tudta nélkül tettek meddővé, ezért hétfőn a miniszterelnökhöz fordul. A…

9 kapcsolódó hír

Meddővé tett nő: Orbánhoz fordul Bangóné

24.hu
-
  20.01.19 14:19 Belföld

A miniszterelnökhöz fordul Bangóné Borbély Ildikó, miután találkozott a nővel, akinek tudta nélkül eltávolították a petevezetékét.

Ismét sivalkodik a baloldal

Demokrata
-
  20.01.19 16:24 Belföld

Bangóné Borbély Ildikó szerint a miniszterelnöknek be kell avatkoznia a miskolci kórház ügyében. Az LMP szerint százmilliárdok hiányoznak az egészségügyből.

Orbán Viktorhoz fordul Bangóné a borsodi kórház feltételezett, illegális beavatkozásai miatt

HVG
-
  20.01.19 14:26 Belföld

Az MSZP országgyűlési képviselője a miniszterelnökhöz fordul a Borsod megyei Kórházban történt feltétezett meddővé tétel ügyében. A politikus szerint lehetséges, hogy Magyarország legnagyobb egészségügyi botrányával állunk szemben.

Bangóné azonnali beavatkozást követel Orbán Viktortól

Hírklikk
-
  20.01.19 15:06 Belföld

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője, Orbán Viktor kormányfőhöz fordul a Borsod megyei kórházban történt, feltétezett meddővé tétel ügyében.

A Borsod megyei Kórház ügyében Orbán Viktor azonnali beavatkozását kérik

Borsod24
-
  20.01.19 18:49 Megyei

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője a miniszterelnökhöz fordul a Borsod megyei Kórházban történt feltétezett meddővé tétel ügyében. A politikus szerint lehetséges, hogy Magyarország legnagyobb egészségügyi botrányával állunk szemben. A szocialista képviselő vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón azt mondta, hiába…

Az MSZP miniszterelnöki beavatkozást követel a borsodi kórházban történtek miatt

hirado.hu
-
  20.01.19 13:51 Belföld

Bangóné Borbély Ildikó Budapesten tartott sajtótájékoztatót.

Gyöngyöspatai szegregációs ítélet: a magyarok nem kérnek Soros beavatkozásából

Origo
-
  20.01.20 08:59 Belföld

Az elsöprő többség Orbán Viktor miniszterelnöknek ad igazat a gyöngyöspatai ügyben.

Hazugságnak nevezte, hogy kényszersterilizáltak volna betegeket

RTL Klub
-
  20.01.19 18:25 Bulvár

Hazugságnak nevezte a Borsod megyei kórház orvosigazgatója, hogy kényszersterilizáltak volna betegeket. Előzőleg egy 26 éves nő azt állította, tudta és beleegyezése nélkül meddővé tették a kórházban, ráadásul azért, mert az orvos romának hitte. A doktor azt mondta, ilyen műtétet csak a beteg kérésére végeznek.

Botrány a miskolci kórház körül: megszólalt az orvosigazgató a vádakról, az Mszp Orbán beavatkozását követeli

Blikk
-
  20.01.19 15:43 Belföld

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője Orbán Viktor kormányfőhöz fordul a Borsod megyei Kórházban történt feltétezett meddővé tétel ügyében. A Magyar Nemzetnek nyilatkozó orvosigazgató szerint pedig nem igaz, amit a 168 Óra írt, mégpedig az, hogy az orvos egy fiatal nő tudomása nélkül távolíttatta el mindkét petevezetékét.…