Karácsony: Ha nincs pénz a szemétszállításra, nincs atlétikai vb

HVG
-
  20.01.16 16:19 Belföld

Nem engedné a főpolgármester, hogy egy rosszul működő állami cég elvonja az FKF bevételeinek harmadát.

12 kapcsolódó hír

Ne szemétkedjünk! - Fürjes keményen visszaszólt Karácsonynak

ATV
-
  20.01.16 21:35 Belföld

A főpolgármester csak akkor engedné az atlétikai vb-t, ha a kukaholding fizet a fővárosnak. Budapest fejlesztéséért felelős államtitkár erre azt válaszolta: „Ne szemétkedjünk!”

Tarlós: Sorskérdésekről szavazunk 2022-ben

Lokál
-
  20.01.17 00:01 Választás

Tarlamas interjút adott Tarlós István korábbi polgármester a Magyar Nemzetnek, amelyben érintette többek között a 3-as metró ügyét, a főváros adósságát, a Lánchíd körül kialakult ügyet, de beszélt a klímaváltozásról, a 2022-es országgyűlési választásról, illetve a Momentumról is.

Az állami kukaholding mentheti meg a budapesti atlétikai VB-t

Portfolio
-
  20.01.16 14:17 Gazdaság

Karácsony Gergely főpolgármester a korábbiaknál is nagyobb nyomást helyezett a kormányra azzal, hogy a 24.hu-nak adott interjúban azt mondta: csak akkor írja alá a világesemény támogató levelét, ha az állami kukaholding kifizeti a fővárosnak a cég adósságát.

Tarlós István: Igyekeztem mindig következetes lenni

Magyar Nemzet
-
  20.01.16 06:05 Belföld

Budapest volt városvezetője a Magyar Nemzetnek adott interjúban többek között beszélt az új kormányszóvivőről, a megszüntetett Budapestinfóról, a klímavészhelyzetről és a jobboldali közösség előtt álló kihívásokról is.

Tarlós István mesélt új munkájáról Orbán mellett, sokat gondol 2022-re és szerinte a Momentum megszállta az egyeteme…

168 Óra Online
-
  20.01.16 08:36 Belföld

Interjút adott a Magyar Nemzetnek Tarlós István korábbi főpolgármester, aki immár miniszterelnöki megbízottként éli mindennapjait.

Karácsony Gergely-interjú: Ebből csattanás lesz

24
-
  20.01.16 11:55 Belföld

Lassan száz napja Budapest főpolgármestere. Mit lehet elérni ennyi idő alatt? A szuperkórház, a behajtási díj és a Városliget mellett az atlétikai világbajnokság is szóba kerül, Karácsony Gergely azt mondja, a rendezésnek az is feltétele, hogy az állami kukaholding fizessen a fővárosnak. Interjú.

Tarlós István kényes ügyekről beszélt

Infostart
-
  20.01.16 09:57 Belföld

A korábbi főpolgármester számos kérdésről, többek között a főváros anyagi helyzetéről, a Budapestinfóról, a zöldügyekről és a klímavészhelyzetről is kifejtette véleményét.

Karácsony: No kukapénz, no vb – Fürjes: Ne szemétkedjünk!

Index
-
  20.01.16 14:27 Belföld

Megkezdődött a pengeváltás a főváros vezetése és a kormány között, a tét a pénz és az atlétikai vb.

Tarlós István: Igyekeztem mindig következetes lenni

Mandiner
-
  20.01.16 12:33 Vélemény

Elsősorban nagyberuházások véleményezése lesz a feladatom, de állandó kapcsolattartó is leszek a kormány, a miniszterelnök és a mérnöktársadalom között. Interjú.

Ne szemétkedjünk

OLKT
-
  20.01.17 08:43 Belföld

„Ne szemétkedjünk!” – válaszolta Karácsony Gergely ultimátumára a fideszes Fürjes Balázs. Világ # Karácsony Gergely # Fürjes Balázs # kukaholding „Ne szemétkedjünk!” – válaszolta Karácsony Gergely ultimátumára a fideszes Fürjes Balázs A főpolgármester csak akkor engedné az atlétikai vb-t, ha a kukaholding fizet a fővárosnak – erre reagált…

Tarlós István: nulla működési hitellel adtuk át a fővárost

VG
-
  20.01.16 13:16 Gazdaság

Tarlós István szerint a főpolgármester mögött olyan csapat áll, amely néha azt súgja neki, mutogasson vissza az előző vezetésre.

Tarlós István: Igyekeztem mindig következetes lenni

Gondola
-
  20.01.16 10:48 Belföld

Eddig még semmilyen tanácsot nem kért a folyamatosan az előző ciklusra visszamutogató Karácsony Gergely főpolgármester elődjétől, Tarlós Istvántól. Budapest volt városvezetője a Magyar Nemzetnek adott interjúban többek között beszélt az új kormányszóvivőről, a megszüntetett Budapestinfóról, a klímavészhelyzetről, a főváros és a…