Összeütközött két autó a XIV. kerületben

Propeller
-
  20.01.16 19:23 Baleset-bűnügy

A Hungária körút és a Bethesda utca kereszteződésénél történt az eset. Két személyautó karambolozott Budapest XIV. kerületében, a Hungária körút és a Bethesda utca kereszteződésénél. A balesethez a zuglói önkéntes tűzoltókat riasztották, akik megszüntetik a forgalmi akadályt. (OKF)

3 kapcsolódó hír

Melléképület égett a XI. kerületben

Hírpress
-
  20.01.17 05:58 Baleset-bűnügy

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy körülbelül négy négyzetméteres fatároló egy ház udvarán Budapest XI. kerületében, a Serleg utcában. A tűzhöz a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat.

Felfutott a szalagkorlátra egy autó Soroksáron

Lesodródott az útról és felfutott a szalagkorlátra egy személygépkocsi Budapest XXIII. kerületében, az M5-ös autópályáról az M51-esre vezető lehajtón. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek leemelik a járművet a szalagkorlátról.

Karambol történt Budapest VII. kerületében

Hírpress
-
  20.01.15 22:29 Baleset-bűnügy

Összeütközött két személyautó Budapest VII. kerületében, a Rottenbiller utca és a Dohány utca kereszteződésében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység megszünteti a forgalmi akadályt. A helyszínen vannak a mentők is.