Simonka György: Elindultunk haza

HVG
-
  20.01.17 05:35 Baleset-bűnügy

A költségvetési csalással és más bűncselekményekkel vádolt fideszes szerint az ellene vallókat megfélemlítette a bíróság.

8 kapcsolódó hír

Simonka György Facebookon üzent azoknak, akik ellen vallottak

Azt írta, szerinte megfélemlítés és nyomásgyakorlás hatására tették, egyébként pedig priuszuk van.

Simonka: Elindultunk haza

444
-
  20.01.16 20:16 Baleset-bűnügy

A tárgyalásáról posztolt a költségvetési csalással és más bűncselekményekkel vádolt fideszes, szerinte aki ellene vallott, azt megfélemlítette az ügyészség.

A Simonka-per több vádlottja is beismerte bűnösségét, egyikük szerint a fideszes képviselő utasításaira végezte feladat…

168 Óra Online
-
  20.01.16 11:27 Baleset-bűnügy

Csütörtökön is folytatódik a Fővárosi Törvényszéken Simonka György büntetőperének előkészítő tárgyalása. A csütörtöki tárgyaláson kiderült, hogy a büntetőper több vádlottja beismerte bűnösségét és elfogadta az ügyészség által indítványozott büntetést – írja a 24.hu.

Nagy bajban Simonka: vallottak a vádlott-társai

24
-
  20.01.16 15:48 Baleset-bűnügy

Szorul a hurok a fideszes képviselő nyaka körül, nyolc vádlott tett beismerő vallomást, négy esetben a törvényszék jóváhagyta az egyezséget, amit az ügyészséggel kötöttek.

Négyen is beismerték bűnösségüket a Simonka-ügyben

RTL Klub
-
  20.01.16 18:46 Baleset-bűnügy

Négy vádlott váratlanul beismerte bűnösségét a Simonka György fideszes képviselőt érintő büntetőügy előkészítő ülésén, ám a Fővárosi Törvényszék egyikük esetében sem fogadta ezt el, így tavasszal is mindannyian bíróság elé állnak. Simonka György az RTL Híradónknak úgy reagált: a vádlottak megfélemlítés és nyomásgyakorlás alatt vallottak.

Nem sikerült a békítés: tovább folytatódik a megvádolt vízilabdázók és a tévések pere

Blikk
-
  20.01.15 19:37 Baleset-bűnügy

Békéltető tárgyalásra idéztek be a Fővárosi Törvényszékre két volt vízilabdázót, az olimpiai aranyérmes Kósz Zoltánt és a világbajnoki harmadik Petőváry Zsoltot .

Simonka György Facebookon reagált a mai tárgyalására

Index
-
  20.01.16 20:49 Baleset-bűnügy

A költségvetési csalással vádolt fideszes politikusnak még arra is volt energiája, hogy Hadházy Ákosnak is üzenjen.

Dr. Szabó Ervin: Simonka György azonnali hatállyal mondjon le mandátumáról!

Dr. Szabó Ervin (Jobbik) Békés Megye 4. számú választókerület elnöke szerint, Simonka Györgynek azonnali hatállyal le kellene mondania. Szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében így fogalmaz: a Fővárosi Törvényszéken Simonka György országgyűlési képviselő büntetőperének előkészítő tárgyalásán az ügy több vádlottja is elismerte…